7 Dagen Geld Terug Garantie

Deze 7 dagen-geld-terug-garantie maakt het nog aantrekkelijker om je IT opleiding te kopen bij IT-University!
7 Dagen Geld Terug Garantie

IT-University staat voor 100% achter haar producten. We hebben als doel om onze klanten zo goed mogelijk te informeren over onze producten en diensten, zodat vooraf duidelijk is wat je koopt. Mocht desondanks na aanschaf het ontvangen product niet bevallen, dan is het mogelijk om de aankoop ongedaan te maken en 100% van het aankoopbedrag terug te krijgen.

Deze 7 dagen-geld-terug-garantie is alleen van toepassing op onze elearning. Er kan alleen van de 7 dagen-geld-terug-garantie gebruik worden gemaakt binnen 7 dagen nadat de inloggegevens zijn verstuurd;