Accountmanager Telesales

Doel van de functie

Als Accountmanager Telesales werk je vanuit ons kantoor in Kerkwijk (naast Zaltbommel aan de snelweg A2) en heb je als hoofdtaak het telefonisch benaderen van nieuwe klanten in Nederland en Belgie, met als doel het vinden van verkoopkansen en het realiseren van omzet/orders voor IT-University. Deels middels cold-calling, maar merendeels mbv leads die binnenkomen uit de diverse marktbewerkingsactiviteiten. Daarnaast krijg je ook de verantwoordelijkheid over een pakket aan bestaande klanten met als doel om deze verder uit te bouwen. De functie bestaat uit zowel commerciële en after-sales werkzaamheden als licht administratieve taken en is daardoor afwisselend en veelzijdig. Middels zowel een ‘Daily Report’ als een ‘Weekly’ worden de verkoopresultaten gerapporteerd. Je werkt op basis van de ‘Sales Activity Management’ methodiek, met als einddoel het maandelijks halen van je omzettarget.

Organisatorische positie

De Accountmanager Telesales rapporteert direct aan de Directeur / Eigenaar en ontvangt van deze salesondersteuning en (operationele) aanwijzingen.

Hoofdactiviteiten / Verantwoordelijkheden

Vereiste Kennis en vaardigheden

 Vereiste competenties

Specifieke functiekenmerken

Wij bieden

Voor deze functie bieden we een startsalaris wat past bij je huidige kennis en ervaring, wat bij goed presteren kan worden verhoogd. Aan de functie is een aantrekkelijke bonusregeling verbonden waarmee het salaris kan worden verdubbeld. Ter indicatie: de huidige Accountmanagers Telesales verdienen bruto tussen de € 3.500 – € 5.000 per maand (vast + variabel). IT-University is en snel groeiend bedrijf. Op termijn bestaat de mogelijkheid om door te groeien naar Accountmanager buitendienst of Salesmanager.

Het selectieproces

IT-University is een Nederlands bedrijf wat haar hoofdkantoor heeft in Kerkwijk (Gelderland). Daar vinden de gesprekken plaats. Een eerste opleidingsdag in Kerkwijk inclusief rollenspellen maakt onderdeel uit van de selectieprocedure.

Reageer snel

Heb je belangstelling in de functie van Accountmanager Telesales, dan zien we je CV en motivatie graag tegemoet. Stuur deze per e-mail naar Mark Bieckmann (info@it-university.nl). Voor inhoudelijke informatie over deze functie kun je contact opnemen met IT-University (+31 88-7800900).

Vraag een demo aan

Vul onderstaande formulier in en ontvang de inloggegevens van ons demo-account. Geen creditcard benodigd en geen betalingsverplichtingen. Je kunt evalueert onze diensten gratis. Een account manager zal contact opnemen voor verdere assistentie.

captcha

GratisIT-opleiding
Mis de exclusieve aanbiedingen van IT-University niet. Abonneren je op onze Nieuwsbrief. Wellicht win jij één van de gratis IT-opleidingen die we iedere maand verloten onder de aanmeldingen.