Microsoft is quickly developing solutions on top of Azure. Azure Active Directory Join and Intune management already offer 100% cloud-based infrastructure solutions for small and new businesses. How do you, as a system administrator for a large organization, embrace these new possibilities and get rid of the square footage, cooling needs and other pesky disadvantages of running your own datacenter? Join Raymond Comvalius (Windows IT Pro MVP) for an end-to-end scenario overview featuring the latest and greatest Windows and Azure technologies to achieve the goals in your organizations horizon.

De Masterclass vindt plaats op 10 april 2017, start om 20.00 uur en duurt tot 22.00 uur CET.

Schrijf je nu mbv onderstaande formulier in voor deze interessante sessie. Het is mogelijk om je voor meerdere sessie tegelijk in te schrijven.

10-04-2017 - Achieving productivity without an on-premises infrastructure: Mission Impossible? 01-05-2017 - Advanced Windows 10 Defense 17-07-2017 - Business Intelligence - Advanced analytics en data science 11-09-2017 - Azure Data Services 02-10-2017 - Windows 10 Cloud Integration Unleashed 06-11-2017 - Managed Disks in Azure 04-12-2017 - Networking with Containers