Business Intelligence | Advanced analytics en data science

Advanced analytics en data science zijn misschien wel de meest gebruikte termen in de wereld van Business Intelligence. Samen met Big Data natuurlijk. Microsoft zet er met hun Cortana Intelligence suite ook flink op in. Alle reden dus om uw licht eens op te steken over deze suite. In deze sessie krijgt u een overzicht van de Cortana Analytics suite. We zetten alle componenten op rij en bekijken use cases.
Peter ter Braake is zelfstandig SQL Server docent/consultant. Hij is Microsoft Certified Trainer sinds 2002 en SQL Server MVP sinds 2012. Peter schreed meerdere cursussen alsmede het boek ‘Aan de slag met Reporting Services 2012′.
De Masterclass vindt plaats op 17 juli 2017, start om 20.00 uur en duurt tot 22.00 uur CET.
Schrijf je nu mbv onderstaande formulier in voor deze interessante sessie. Het is mogelijk om je voor meerdere sessie tegelijk in te schrijven.

10-04-2017 - Achieving productivity without an on-premises infrastructure: Mission Impossible? 01-05-2017 - Advanced Windows 10 Defense 17-07-2017 - Business Intelligence - Advanced analytics en data science 11-09-2017 - Azure Data Services 02-10-2017 - Windows 10 Cloud Integration Unleashed 06-11-2017 - Managed Disks in Azure 04-12-2017 - Networking with Containers