Incompany

Kenmerken
Door een ervaren praktijkdocent geleide klassikale IT training met deelnemers uit een zelfde bedrijf. De IT training wordt Incompany gegeven. Moment van trainien kan in overleg worden bepaald evenals de te behandelen onderwerpen. Daarna behandelt de hele groep dezelfde onderwerpen in hetzelfde tempo. Vooral geschikt voor groepen met een gemeenschappelijke opleidingsbehoefte of mensen die buiten de training geen behoefte hebben aan een verdere studiebelasting. De Incompany training kan worden verzorgd voor zowel Microsoft Office als de IT professional trainingen.
Voordelen
De voordelen van Incompany bestaan uit het volgen van een klassikale training met een live docent, die gegarandeerd door zal gaan, zonder extra reistijd, waarbij alleen wordt geleerd wat nodig is, maximaal gekoppeld aan de bedrijfssituatie tegen een lagere prijs per cursist dan een ‘open rooster’ training. Naarmate het aantal deelnemers stijgt daalt de prijs per deelnemer.
Studiemateriaal
Het studiemateriaal wordt in overleg bepaald, maar zal veelal bestaan uit het officiële studieboek en bijbehorende virtual practice lab.
Prijs
De bestaat bestaat uit een bedrag voor de docent per dag (ongeacht het aantal cursisten) en een bedrag voor het studiematiriaal (per cursist).
  • Docentenprijs per dag voor Office trainingen : € 795,-
  • Docentenprijs per dag voor IT-professional trainingen : € 1.250,-
  • Prijs van het studiemateriaal is afhankelijk van de training. (bij de afname van meerdere dagen kan de prijs worden aangepast)
Bekijk AANBOD

Plan nu zelf je vrijblijvende DEMO AFSPRAAK

Klik op de onderstaande knop om een demo afspraak te maken. Makkelijk en snel via Microsoft Teams. Je zal in contact komen met een account manager die de demo afspraak zal verzorgen.

AFSPRAAK INPLANNEN

GratisIT-opleiding