eLearning Pro Pack

Kenmerken

IT-University beschikt over een uitgebreid assortiment aan IT eLearning met trainingen van oa Microsoft, Cisco, Citrix, VMWare en CompTIA. Mocht je de docentenbegeleiding missen, dan kan deze middels onze Prepaid Teacher Support (lees MEER) worden toegevoegd. Op deze manier stel je eenvoudig en flexibel je eigen opleidingstraject op maat samen.
Nadat je bent ingelogd in digitaal leerplein Athena heb je toegang tot de videocontent, jouw virtual labomgeving (mits beschikbaar), vele oefenvragen, praktijkopdrachten en het oefenexamen (mits beschikbaar). Hierbij heb je als cursist alle tools bij de hand die nodig zijn om te slagen voor je examen. Zodoende haal je met ons IT eLearning Plus Pro Pack het maximale rendement uit je opleidingsinvestering.

Voordelen

Het grote voordeel van eLearning is dat je alleen leert wat je nog niet weet, waar en wanneer dat het beste past, tegen een lagere prijs en in het tempo dat jou het beste past. Op deze manier kan er ook uitstekend buiten werktijd worden geleerd

Studiemateriaal

Het totale IT eLearning Plus Pro Pack bestaat uit:

 • toegang tot het eigen IT-University digitale leerplein Athena (incl chat & forum met medecursisten);
 • video-instructie van de gehele lesstof (Engels) uitgevoerd door een ervaren praktijkdocent;
 • waar nodig docentenbegeleiding via chat/email;
 • kennis assessment en oefenexamen (mits beschikbaar);
 • bijbehorende virtual lab oefenomgeving (mits beschikbaar);
 • studiebegeleiding door je eCoach;
 • 12 maanden onbeperkt toegang;
 • deelnamecertificaat.
De meeste cursisten kopen ter aanvulling:
 • toegang tot de Safari eBook catalogus (18.000 titels online & offline te bekijken);

Prijs

 • Office trainingen vanaf € 95,-
 • IT Professional trainingen vanaf € 295,-(prijzen excl btw.)

Aanvullende docenten begeleiding

Wanneer mocht blijken dat er naast de gekozen IT eLearning Plus Pro Pack training aanvullende behoefte is aan direct live contact met één van onze praktijkdocenten, dan kan dat worden gerealiseerd met behulp van onze PrePaid Teacher Support. Hiermee koop je een tegoed aan begeleidingsuren die je kunt gebruiken wanneer je ze nodig hebt. (lees MEER)

Blauwe Draad BASIC catalogus

Ben je voornemens om het komende jaar meerdere trainingen te gaan volgen? Bekijk dan ook onze Blauwe Draad BASIC opleidingscatalogus met daarin ruim 200 elearning Plus trainingen. Voor een aantrekkelijk vast bedrag van € 995,- per jaar (of € 95,- per maand) kan hier onbeperkt gebruik van worden gemaakt. (Lees MEER)

Vraag een demo aan

Vul onderstaande formulier in en ontvang de inloggegevens van ons demo-account. Geen creditcard benodigd en geen betalingsverplichtingen. Je kunt evalueert onze diensten gratis. Een account manager zal contact opnemen voor verdere assistentie.

captcha

GratisIT-opleiding
Mis de exclusieve aanbiedingen van IT-University niet. Abonneren je op onze Nieuwsbrief. Wellicht win jij één van de gratis IT-opleidingen die we iedere maand verloten onder de aanmeldingen.