IT-University New Learning APP

IT-University New Learning APP

De IT-University New Learning APP is uniek binnen de IT opleidingsmarkt. Het is een voorbeeld van de innovatieve wijze waarop IT-University invulling geeft aan ‘Het Nieuwe Leren’. Alle functionaliteit van de IT-University New Learning APP is bedoeld om je leertraject leuker te maken. Maak je eigen Leerplan, heb contact met de eCoach of start een Kennisgroep om ervaringen te delen. Alle functionaliteit wordt in het kort uitgelegd in deze tutorial.

Download NU de APP

IT-University New Learning APP is GRATIS te downloaden in de Apple APP Store en Google Play Store voor alle IT-University cursisten. (zoek naar IT University New Learning). Inloggen doe je met je vertrouwde username / password welke je ook gebruikt om als IT-University cursist in te loggen in je digitaal leerplein Athena.