IT-University New Learning APP

IT-University New Learning APP is GRATIS te downloaden in de Apple APP Store en Google Play Store voor alle IT-University cursisten.
IT-University New Learning APP

De IT-University New Learning APP is uniek binnen de IT opleidingsmarkt. Het is een voorbeeld van de innovatieve wijze waarop IT-University invulling geeft aan ‘Het Nieuwe Leren’. Alle functionaliteit van de IT-University New Learning APP is bedoeld om je leertraject leuker te maken. Maak je eigen Leerplan, heb contact met de eCoach of start een Kennisgroep om ervaringen te delen. Alle functionaliteit wordt in het kort uitgelegd in deze tutorial.

Download NU de APP

IT-University New Learning APP is GRATIS te downloaden in de Apple APP Store en Google Play Store voor alle IT-University cursisten. (zoek naar IT University New Learning). Inloggen doe je met je vertrouwde username / password welke je ook gebruikt om als IT-University cursist in te loggen in je digitaal leerplein Athena.

Vraag een demo aan

Vul onderstaande formulier in en ontvang de inloggegevens van ons demo-account. Geen creditcard benodigd en geen betalingsverplichtingen. Je kunt evalueert onze diensten gratis. Een account manager zal contact opnemen voor verdere assistentie.

captcha

GratisIT-opleiding
Mis de exclusieve aanbiedingen van IT-University niet. Abonneren je op onze Nieuwsbrief. Wellicht win jij één van de gratis IT-opleidingen die we iedere maand verloten onder de aanmeldingen.