ITIL certificaat

Meer leren voor minder geld, waar en wanneer dat het beste past.

Bij IT-University wordt je voorbereid op het behalen van het branche erkende ITIL certificaat. Kies de leervorm die het beste bij jou past en bereid je voor op het ITIL examen.

ITIL CERTIFICAAT

ITIL certificaat halen?


De ITIL certificering is één van de meest populaire trainingen van dit moment. Logisch, want het is de internationale standaard voor IT Service Management!

Onze IT-University Online Academy beschikt altijd over de nieuwste ITIL cursussen. Deze cursussen bieden we aan in diverse leervormen. Ben je startend IT’er en wil je een ITIL certificaat halen? Begin dan met onze ITIL 4 foundation training. Deze basis ITIL certificering is bedoeld voor iedereen die meer wil weten van IT Service Management.

Wat is ITIL?

Information Technology Infrastructure Library (ITIL), is ontwikkeld als een referentiekader voor het inrichten van de beheerprocessen binnen een ICT-organisatie. Het is de internationale standaard voor IT Service Management.  Er zijn verschillende kennisniveau’s op het gebied van ITIL certificeringen

Waarde ITIL certificaat

Het ITIL certificaat doet het goed op ieder CV. Een IT’er met een erkend ITIL certificaat zorgt ervoor dat hij/zij zich kan onderscheiden ten opzichte van de concurrentie.  90% van de mensen die ITIL Foundation hebben gevolgd gaat niet verder met de ITIL vervolgopleidingen. Dus wil jij je echt onderscheiden? Behaal dat ook je ITIL practitioner en/of manager certificering.

Overzicht ITIL cursussen


Kies bijvoorbeeld voor één van onderstaande meest populaire ITIL cursussen:

 • ITIL  4 Foundation;
 • ITIL 4 Managing Professional;
 • ITIL 4 Strategic Leader;
 • ITIL 4 Master ;  

ITIL zelfstudie

Om een ITIL Certificaat te behalen, is het niet verplicht om een klassikale cursus te volgen. Je kunt het examen dus voorbereiden d.m.v. zelfstudie.  Via onze IT-University Online Academy wordt ITIL zelfstudie heel eenvoudig.   

Door gebruik te maken van onze IT-University Online Academy heb je voor een vast laag bedrag een jaar lang onbeperkt toegang tot duizenden trainingen. Ook de ITIL 4 training maakt daar onderdeel van uit. Je bepaalt zelf wat, waar, wanneer en hoe snel je wilt leren. Vooral geschikt voor mensen die in eigen tijd en tempo alleen dat deel willen leren wat ze nodig hebben op de momenten dat het past. Deze leervorm vraagt natuurlijk wel om enige zelfdiscipline. Voor slechts 3 euro per dag kun je onbeperkt leren. Lees meer en vraag onze live demo aan.
 

Of Incompany!

Leren wordt steeds meer aangepast naar de wensen en behoeften van organisaties en individuen. De inhoud van incompany trainingen kan geheel op de wensen en kennisbehoefte van jouw organisatie worden afgestemd. Voordelen van een incompany ITIL cursus

Hoe geeft IT-University  invulling aan het Nieuwe Leren?

Voor de gebruikers van Office bieden wij het volgende:

 • Hulp bij het bepalen welke Office vaardigheden er per functie nodig zjn;
 • Scan op maat om deze vaardigheden concreet te meten;
 • Aanbieden van content welke aansluit op de uitkomst van de scan én de leerstijlen van de groep;
 • Leren van de ontbrekende vaardigheden obv zelfstudie binnen of buiten werktijd;
 • Aanvullende (incompany) docentenbegeleiding wanneer nodig;
 • Digitaal leerplein met alle benodigde content en functionaliteit;
 • Oefeningen en oefenopdrachten;
 • eCoach welke het totale leerproces begeleid;
Voor IT-professionals bieden wij het volgende:

 • Breed aanbod aan moderne leervormen, waaronder veel eLearning;
 • Praktijkgericht leren door veel te oefenen mbv de virtuele labomgeving (waarmee buiten de training kan worden geoefend) aangevuld met vele oefenvragen;
 • Meten mbv kennis assessments en oefenexamen;
 • Toegang tot de IT-University Online Academy inclusief veel trainingsmateriaal, knowledge groups, forum, chat, enz.
 • Intensieve docentenbegeleiding via chat/email;
 • Studiebegeleiding door de eCoach;

Voordeling Leren!

Je ITIL certificaat halen kan via onze IT-University Online Academy. Hier krijg je onbeperkt toegang tot álle IT-trainingen. Inclusief de trainingen die nieuw worden toegevoegd. Onze Academy beschikt altijd over de nieuwste ITIL cursussen. 

Als abonnee maak je onbeperkt gebruik van alle content, trainingsvideo’s en e-books van o.a. Microsoft, Cisco, VMWare, ITIL en CompTIA. Ook vele development-, projectmanagement- en securitytrainingen zijn onderdeel van de catalogus. Je vindt er vrijwel iedere training die je als IT’er nodig zou kunnen hebben.

Stok achter de deur

Bij IT-University werken we eCoaches. Deze coach is een natuurlijke persoon en geen geautomatiseerde tool. Hij of zij zal pro-actief jouw voortgang monitoren en hulp aanbieden waar nodig. Hierdoor leer je sneller en vergroot je de kans om de training met succes af te ronden. 

Deze vorm van studiebegeleiding is inbegrepen in de prijs!

BEKIJK OPLEIDINGSCATALOGUS

100% slagingsgarantie

Een IT certificering halen is bij ons gegarandeerd. Simpel gezegd; wanneer je na het volgen van een losse elearning Plus training van IT-University niet slaagt voor je examen, zullen wij je aankoop terugbetalen. Onze kwalitatief hoogwaardige elearning, vol met instructie’s, oefeningen, oefenexamens en virtuele labomgeving zal er voor zorgen dat je direct slaagt voor het examen. Wanneer je als cursist met de praktijk examensimulator een minimale score hebt gehaald van 90% of hoger en je binnen een termijn van 180 dagen binnen 2 pogingen niet weet te slagen voor je examen dan betalen wij de kosten van je ITIL cursus terug.

GRATIS Live Online Demo

Om een nog betere indruk te krijgen van de IT-University IT-opleidingscatalogus vraag je eenvoudig een live online demo aan. Zo kun je alles zelf bekijken en worden al je vragen direct beantwoord. Natuurlijk helemaal kosteloos en zonder enige verplichting. DEMO AANVRAGEN

Vraag een demo aan

Vul onderstaande formulier in en ontvang de inloggegevens van ons demo-account. Geen creditcard benodigd en geen betalingsverplichtingen. Je kunt evalueert onze diensten gratis. Een account manager zal contact opnemen voor verdere assistentie.

captcha

GratisIT-opleiding