Virtual Classroom Plus Microsoft IT training

De Virtual Classroom Plus Microsoft IT training van IT-University is een ‘blended’ combinatie van zelfstudie en klassikaal leren, waarbij voor de klassikale lessen gebruik wordt gemaakt van ons ‘virtual classroom’. Hierdoor volg je de klassikale sessies vanaf de locatie die jou het beste past. Onderstaand kun je lezen uit welke onderdelen de Virtual Classroom Plus Microsoft IT training is opgebouwd. Het Nieuwe Klassikale Leren! van IT-University is ideaal voor iedereen die voor minder geld op een flexibele manier wil leren onder begeleiding van een ervaren praktijkdocent. De Virtual Classroom Plus Microsoft IT training is daarmee een volwaardig alternatief voor traditioneel klassikaal leren, echter met veel meer flexibiliteit en een aanzienlijk lagere prijs.

meer INFO + BESTELLEN

Een Virtual Classroom Plus Microsoft IT training bestaat uit de volgende onderdelen:

Digitaal Microsoft Official Courseware (MOC) boek;
Virtual lab oefenomgeving (incl de MOC oefeningen);
Oefenvragen en oefenexamen;
Gebruik digitaal leerplein Athena;
5 Engelstalige virtual classroom sessies (20:00 – 22:00 uur Central European Time);
Docentencontact per email tussen de sessies.

Ter aanvulling is als losse Extra beschikbaar:
Videocontent van de training;
Microsoft examenvoucher.

meer INFO + BESTELLEN

In de praktijk betekent Virtual Classroom Plus dat je leert middels zelfstudie en klassikale sessies, welke onder leiding staan van een ervaren praktijkdocent. Tijdens deze sessies krijg je extra uitleg, kun je vragen stellen aan de docent en heb je contact met medecursisten. Deze medecursisten ontmoet je ook wanneer je bent ingelogd in digitaal leerplein Athena. Via Athena heb je toegang tot alle content en oefeningen. Naast de docent leidt het officiële cursusboek je door de lesstof. Deze lesstof oefen je in je eigen virtuele oefenomgeving. Met de oefenvragen test je of je de lesstof voldoende beheerst. Het oefenexamen helpt je te bepalen of je klaar bent voor het officiële examen. Deels leer je in eigen tempo. Deels heb je de virtual classroom sessies als ‘stok achter de deur’. De Virtual Classroom Plus Microsoft IT training kan overal worden gevolgd waar je beschikt over een PC met internetconnectie. Alle content is in het Engels. Aan de sessies wordt deelgenomen door cursisten uit meerdere landen. De voertaal tijdens de sessies is Engels.
meer INFO + BESTELLEN

Virtual Classroom Plus IT training kent de volgende voordelen:

Een aanzienlijk lagere prijs dan de traditionele klassikale trainingen;
Kunnen leren waar en wanneer jij dat wil;
Onbeperkt kunnen oefenen waar en wanneer jij dat wil;
Sessies die worden geleid door ervaren praktijkdocenten;
Oefenvragen en oefenexamens die je perfect voorbereiden op het examen;
Vragen kunnen stellen aan de docent zowel tijdens de sessies, als per email tussen de sessies door!
meer INFO + BESTELLEN

Voor de komende maanden staan de volgende Microsoft IT trainingen gepland:

meer INFO + BESTELLEN

De prijs per deelnemer per training bedraagt € 995,- excl. 21% btw.

De training kan ook worden betaald met 3 Microsoft Software Assurance Trainings Vouchers.

Tevens kan worden aangeschaft:
Jaarabonnement Blauwe Draad BASIC catalogus € 1.000,- excl. 21% btw.
(normaal € 1.950,- excl. 21% btw. | prijs geldt alleen wanneer deze wordt aangeschaft icm een Virtual Classroom Plus training | ruim 200 IT trainingen welke 12 maanden onbeperkt kunnen worden gebruikt | meer INFO)