Volg nu één van onze Microsoft trainingen via IT-University. Wij bieden diverse online trainingen aan op het gebied van Microsoft. De trainingen maken gebruik van uitgebreide video's en kennistesten. Voor ieder kennisniveau hebben wij de beste trainingen voor jou geselecteerd. Onze cursussen leiden op voor de Microsoft certificeringen. Met ons innovatieve online platform kun je daarnaast starten met je training waar en wanneer je wil. Maak een keuze en start vandaag nog.
TIP: wil je meerdere trainingen volgen? Bekijk dan ook onze IT opleidingscatalogus waarbij je voor het vaste lage bedrag van € 995,- 12 maanden onbeperkt kan leren.

IT-University is de eerste IT opleider die in Nederland met ‘het nieuwe leren’ is gestart. Daardoor is IT-University de IT opleider met de meeste ervaring in ‘het nieuwe leren’. Hiervan laten we jou als cursist graag profiteren.

  • Meeste ervaring in ‘Het Nieuwe Leren
  • Geld Terug Garantie
  • Laagste IT eLearning marktprijzen
  • Particulieren kunnen vrij van BTW kopen.
  • Gratis eCoach begeleiding
  • Unieke IT opleidingscatalogus beschikbaar

Populaire Trainingen

Trainingen 1 tot 16 van 16:

Download brochure

Meer weten over IT-University en ons trainingsaanbod? Download dan nu onze brochure.

Bedankt! U ontvangt de brochure per e-mail.
Oops! Something went wrong while submitting the form
Please confirm you want to download our brochure

Enkele van onze klanten:

Plan nu zelf je vrijblijvende DEMO AFSPRAAK

Klik op de onderstaande knop om een demo afspraak te maken. Makkelijk en snel via Microsoft Teams. Je zal in contact komen met een account manager die de demo afspraak zal verzorgen.

AFSPRAAK INPLANNEN

GratisIT-opleiding