Masterclass – Active Directory verder beveiligen met clouddiensten…Say what!?

Inhoud
Sander Berkouwer en Raymond Comvalius geloven dat een Active Directory-omgeving verder kan worden beveiligd, wanneer hier clouddiensten aan worden toegevoegd. Voor de Air Gap-adepten onder ons is dit ongehoord! Toch is er wat te zeggen voor diensten als Azure MFA, Password Protection, Identity Protection, Azure AD Connect Health, Defender for Identity en Microsoft Sentinel. Deze MVPs tonen hoe deze clouddiensten toegevoegde informatiebeveiligingswaarde bieden en in hun demo’s tonen de heren hoe je deze technologieën aanslingert. Deze sessie mag je niet missen als Active Directory-beheerder!
Over de presentator
Raymond Comvalius is zelfstandig infrastructuur architect en trainer. Hij is MCT sinds 1999 en Windows Expert IT Pro MVP sinds 2010. Raymond schreef meerdere boeken over Windows Client en presenteert al vier jaar op de TechEd conferenties van Microsoft. Raymond is terug te vinden op Twitter als @nextxpert en onderhoudt een blog op www.nextxpert.com.

Sander Berkouwer noemt zichzelf een Active Directory-liefhebber; hij heeft alles gedaan met Active Directory en Azure Active Directory, inclusief ontmanteling. Hij is al eeuwen MCSA-, MCSE- en MCITP-gecertificeerd, de afgelopen 5 jaar een MCT en al meer dan tien jaar een Microsoft Most Valuable Professional (MVP) voor Directory Services en Enterprise Mobility. Als CTO bij SCCT leidt Sander een team van architecten dat vele projecten uitvoert, de meeste met identiteitskwesties, in heel Europa.
Datum + Tijd
De Masterclass vindt plaats op 9 mei 2022, start om 20.00 uur en duurt tot 22.00 uur CET.
Virtual Classroom
Je volgt de Masterclass met behulp van de IT-University virtual classroom. Hierdoor kun je de sessie volgen op ieder willekeurige plaats waar je beschikt over een PC met internetverbinding. De Masterclass wordt opgenomen en kan door de deelnemers naderhand worden teruggekeken.
Kosten
De deelname is GRATIS.
Inschrijven
Schrijf je nu mbv deze link in voor deze interessante sessie. Het is mogelijk om je voor meerdere sessie tegelijk in te schrijven. https://attendee.gotowebinar.com/register/1342542600637569803

Plan nu zelf je vrijblijvende DEMO AFSPRAAK

Klik op de onderstaande knop om een demo afspraak te maken. Makkelijk en snel via Microsoft Teams. Je zal in contact komen met een account manager die de demo afspraak zal verzorgen.

AFSPRAAK INPLANNEN

GratisIT-opleiding