Advanced Windows 10 Defense

In de afgelopen jaren zijn aanvallen verfijnder geworden en wat ooit het veiligste besturingssysteem ter wereld was, kan nu gemakkelijk worden gehackt. Hoe kan Windows 10 beschermen tegen bedreigingen die voorheen zeer gevaarlijk waren? Deze sessie laat zien hoe nieuwe beveiligingsfuncties in Windows 10 helpen om direct te beschermen en wat je kan doen aan de resterende bedreigingen.
Datum + Tijd:
De Masterclass vindt plaats op 18 november 2019, start om 20.00 uur en duurt tot 22.00 uur CET.
Schrijf je nu mbv deze link in voor deze interessante sessie. Het is mogelijk om je voor meerdere sessie tegelijk in te schrijven. https://register.gotowebinar.com/register/2046146455932731138