Advanced Windows 10 Defense

Over the past years attacks have become more sophisticated and what once was the most safe operating system on the planet, can now easily be hacked. How is Windows 10 capable of protecting against threats that used to be very dangerous? This session will show how new security features in Windows 10 will help to protect out of the box and what you can do about the remaining threats.
Datum + Tijd:
De Masterclass vindt plaats op 7 oktober 2019, start om 20.00 uur en duurt tot 22.00 uur CET.
Schrijf je nu mbv deze link in voor deze interessante sessie. Het is mogelijk om je voor meerdere sessie tegelijk in te schrijven. https://register.gotowebinar.com/register/2046146455932731138