Masterclass Azure Bastion

Inhoud
In deze sessie zal Hyper-V MVP Ronald Beekelaar uitleggen en demonstreren hoe je Azure Bastion kan inschakelen en hoe te integreren met jouw bestaande Azure-omgeving. Azure Bastion is een nieuwe oplossing voor veilige toegang tot virtuele Azure-machines zonder Remote Desktop (RDP of SSH) te gebruiken of een afzonderlijke jump-server te gebruiken. In plaats daarvan gebruikt Azure Bastion een HTTPS-webverbinding rechtstreeks vanuit uw browser.
Over de presentator
Ronald Beekelaar is een Microsoft Certified Trainer (MCT) en MVP in Hyper-V-technologieën. Hij presenteert regelmatig op (internationale) technische conferenties. Ronald biedt ook de Virtual Labs die IT University-cursussen gebruiken.
Datum + Tijd
De Masterclass vindt plaats op 3 februari 2020, start om 20.00 uur en duurt tot 22.00 uur CET.
Virtual Classroom
Je volgt de Masterclass met behulp van de IT-University virtual classroom. Hierdoor kun je de sessie volgen op ieder willekeurige plaats waar je beschikt over een PC met internetverbinding. De Masterclass wordt opgenomen en kan door de deelnemers naderhand worden teruggekeken.
Kosten
De deelname is GRATIS.
Inschrijven
Schrijf je nu mbv deze link in voor deze interessante sessie. Het is mogelijk om je voor meerdere sessie tegelijk in te schrijven.   https://attendee.gotowebinar.com/register/6294562636135600397

Vraag een demo aan

Vul onderstaande formulier in en ontvang de inloggegevens van ons demo-account. Geen creditcard benodigd en geen betalingsverplichtingen. Je kunt evalueert onze diensten gratis. Een account manager zal contact opnemen voor verdere assistentie.

captcha

GratisIT-opleiding
Mis de exclusieve aanbiedingen van IT-University niet. Abonneren je op onze Nieuwsbrief. Wellicht win jij één van de gratis IT-opleidingen die we iedere maand verloten onder de aanmeldingen.