Masterclass Death of the DMZ – Azure AD App Proxy to publish internal web resources

Het einde van de VPN nadert. De oplossing in Azure Active Directory krijgt weinig aandacht, terwijl het een van de dingen is die de grootste impact zou kunnen hebben op hoe gebruikers toegang krijgen tot interne bronnen. In deze sessie laat Raymond Comvalius zien hoe je Azure kunt gaan gebruiken als de nieuwe DMZ. Waar moet u op letten bij het oplossen van problemen en werken tegen het einde van de bedrijfs-VPN.
De Masterclass vindt plaats op 8 juni 2020, start om 20.00 uur en duurt tot 22.00 uur CET.
Schrijf je nu mbv deze link in voor deze interessante sessie. Het is mogelijk om je voor meerdere sessie tegelijk in te schrijven. https://attendee.gotowebinar.com/register/7224263489094665997