Masterclass Hosting Static Websites in Azure Storage

In this session, Hyper-V MVP Ronald Beekelaar will explain and demonstrate a new possibility in Azure to host static websites in Azure Storage. This is a very cost-effective and straight-forward solution to offer webpages with static content, including JavaScript code on the client-side. You can configure static web sites in the Azure Portal.
Over de Presentator
Ronald Beekelaar is a Microsoft Certified Trainer (MCT) and MVP in Hyper-V technologies. He presents regularly at (international) technical conferences. Ronald also provides the Virtual Labs that IT University courses use.
Deze Masterclass sessie vindt plaats op 6 mei 2019, start om 20.00 uur en duurt tot 22.00 uur CET.
Schrijf je nu mbv deze link in voor deze interessante sessie. Het is mogelijk om je voor meerdere sessie tegelijk in te schrijven.  https://register.gotowebinar.com/register/2730396731153410562