Masterclass Introduction to Azure Stack

In this session, Hyper-V MVP Ronald Beekelaar will introduce Azure Stack. This is a new Microsoft product that allows companies to run Azure applications in the company datacenter. With Azure Stack, companies can use Azure functionality in their own environment. This is especially useful if there are regulatory or other requirements that prevents the use of the public Azure cloud.
Over de Presentator
Ronald Beekelaar is a Microsoft Certified Trainer (MCT) and MVP in Hyper-V technologies. He presents regularly at (international) technical conferences. Ronald also provides the Virtual Labs that IT University courses use.
Deze Masterclass sessie vindt plaats op 1 juli 2019, start om 20.00 uur en duurt tot 22.00 uur CET.
Schrijf je nu mbv deze link in voor deze interessante sessie. Het is mogelijk om je voor meerdere sessie tegelijk in te schrijven.  https://register.gotowebinar.com/register/8813052286173095426