Masterclass Migrating to OneDrive for Business – the updated story

Inhoud
Management heeft in zijn algemeenheid geconstateerd dat persoonlijke gegevens beter kunnen worden opgeslagen in OneDrive voor Bedrijven in plaats van op de ‘home share’ schijf op locatie. Nu is het tijd om deze gegevens te verplaatsen zonder dat de eindgebruiker daar last van heeft. Is de Know Folder Move (KFM) genoeg om het werk te doen of is het tijd om enkele PowerShell-vaardigheden te gebruiken om deze operatie succesvol uit te voeren? In deze sessie zal Raymond Comvalius laten zien hoe hij erin slaagde alle gegevens van de eindgebruikers van een grote bank te migreren van lokale bestanden naar OneDrive. Tevens zal Raymond de lessons learned delen. Voor iedere IT’er die te maken heeft met OneDrive zal dit een bijzonder leerzame MasterClass zijn.
Over de presentator
Raymond Comvalius is zelfstandig infrastructuur architect en trainer. Hij is MCT sinds 1999 en Windows Expert IT Pro MVP sinds 2010. Raymond schreef meerdere boeken over Windows Client en presenteert al vier jaar op de TechEd conferenties van Microsoft. Raymond is terug te vinden op Twitter als @nextxpert en onderhoudt een blog op www.nextxpert.com.
Datum + Tijd
De Masterclass vindt plaats op 6 april 2020, start om 20.00 uur en duurt tot 22.00 uur CET.
Virtual Classroom
Je volgt de Masterclass met behulp van de IT-University virtual classroom. Hierdoor kun je de sessie volgen op ieder willekeurige plaats waar je beschikt over een PC met internetverbinding. De Masterclass wordt opgenomen en kan door de deelnemers naderhand worden teruggekeken.
Kosten
De deelname is GRATIS.
Inschrijven
Schrijf je nu mbv deze link in voor deze interessante sessie. Het is mogelijk om je voor meerdere sessie tegelijk in te schrijven. https://attendee.gotowebinar.com/register/6203049183844204045

Vraag een demo aan

Vul onderstaande formulier in en ontvang de inloggegevens van ons demo-account. Geen creditcard benodigd en geen betalingsverplichtingen. Je kunt evalueert onze diensten gratis. Een account manager zal contact opnemen voor verdere assistentie.

captcha

GratisIT-opleiding
Mis de exclusieve aanbiedingen van IT-University niet. Abonneren je op onze Nieuwsbrief. Wellicht win jij één van de gratis IT-opleidingen die we iedere maand verloten onder de aanmeldingen.