Masterclass - The Power of Office 365

Microsoft is bij velen de leverancier van de producten die wij in huis hebben. We hebben het hier dan over on-premise oplossingen. Maar Microsoft gaat hierin verder door oplossingen te bieden voor de moderne business vragen, voor de nieuwe online generatie. Office 365 is het antwoord van Microsoft en wij als beheerders van on-premise omgevingen zijn sceptisch over online oplossingen en toch beweegt de wereld zich daarheen. In deze sessie laat Pascal Zeptner je kennis maken met de kracht van dit online platform en de tekorten van je on-premise omgeving. Hoe gaat je leven als beheerder eruit zien als je niet meer alles zelf beheerd? Hoe ervaart de gebruiker het nieuwe gemak? In het begin van de sessie wordt stilgestaan bij  wat de gemakken en voordelen voor je gebruikers zijn en vervolgens laat hij je de beheerkant zien. Zo kan je zien dat je werk wel veranderd, maar het er niet minder op wordt.
Pascal Zeptner is een senior consultant die voor middelgrote tot grote bedrijven werkt en studenten over de hele wereld onderwijst. Hij is al vele jaren een gecertificeerde Microsoft-trainer en heeft momenteel de Microsoft Certified Trainer 2019, Microsoft Certified Solutions Expert: Cloud Platform and Infrastructure, Microsoft Certified Solutions Associate: Office 365, Microsoft Certified Solutions Associate: Windows Server 2016 en Microsoft Certified Solutions Expert : Microsoft 365 Certified: Modern Desktop Administrator Associate.
De Masterclass vindt plaats op 2 november 2020, start om 20.00 uur en duurt tot 22.00 uur CET.
Schrijf je nu mbv deze link in voor deze interessante sessie. Het is mogelijk om je voor meerdere sessie tegelijk in te schrijven. https://attendee.gotowebinar.com/register/8618660836924096013