Masterclass – Uitleg Windows Hello for Business in hybride omgevingen

Inhoud
“Every time you choose Hybrid Azure AD Join over Azure AD Join an angel loses its wings.” Het Microsoft-productteam maakt met deze uitspraak duidelijk dat er veel meer waarde zit in het omarmen van cloudwerkplekken dan het uitbreiden van domain-joined werkplekken met cloudfunctionaliteit. In deze sessie leggen Sander Berkouwer en Raymond Comvalius uit dat je met cloudwerkplekken gewoon toegang kunt behouden tot on-premises applicaties, diensten en systemen, hoe je dit met Windows Hello for Business en de Azure AD passwordless-mogelijkheden bereikt en wat je hiervoor dient te configureren. Daarna kun je met vol vertrouwen de omzetting van de werkplekken in jouw organisatie aanvangen.
Over de presentator
Raymond Comvalius is zelfstandig infrastructuur architect en trainer. Hij is MCT sinds 1999 en Windows Expert IT Pro MVP sinds 2010. Raymond schreef meerdere boeken over Windows Client en presenteert al vier jaar op de TechEd conferenties van Microsoft. Raymond is terug te vinden op Twitter als @nextxpert en onderhoudt een blog op www.nextxpert.com. Sander Berkouwer noemt zichzelf een Active Directory-liefhebber; hij heeft alles gedaan met Active Directory en Azure Active Directory, inclusief ontmanteling. Hij is al eeuwen MCSA-, MCSE- en MCITP-gecertificeerd, de afgelopen 5 jaar een MCT en al meer dan tien jaar een Microsoft Most Valuable Professional (MVP) voor Directory Services en Enterprise Mobility. Als CTO bij SCCT leidt Sander een team van architecten dat vele projecten uitvoert, de meeste met identiteitskwesties, in heel Europa.
Datum + Tijd
De Masterclass vindt plaats op 4 april 2022, start om 20.00 uur en duurt tot 22.00 uur CET.
Virtual Classroom
Je volgt de Masterclass met behulp van de IT-University virtual classroom. Hierdoor kun je de sessie volgen op ieder willekeurige plaats waar je beschikt over een PC met internetverbinding. De Masterclass wordt opgenomen en kan door de deelnemers naderhand worden teruggekeken.
Kosten
De deelname is GRATIS.
Inschrijven
Schrijf je nu mbv deze link in voor deze interessante sessie. Het is mogelijk om je voor meerdere sessie tegelijk in te schrijven. https://attendee.gotowebinar.com/register/1022621000838230795

Plan nu zelf je vrijblijvende DEMO AFSPRAAK

Klik op de onderstaande knop om een demo afspraak te maken. Makkelijk en snel via Microsoft Teams. Je zal in contact komen met een account manager die de demo afspraak zal verzorgen.

AFSPRAAK INPLANNEN

GratisIT-opleiding