Masterclass – Waarom alles wat je deed met Azure AD Connect fout blijkt!

Inhoud
Zo’n 35 miljoen organisaties wereldwijd gebruiken Azure AD en veel daarvan hebben Azure AD Connect ingezet. In deze sessie leggen Sander Berkouwer en Raymond Comvalius alles uit over de express- en standaardinstellingen van Azure AD Connect, hoe het negeren van de terugkerende Azure AD Connect-beheertaken bij de razende innovaties vanuit Microsoft leiden tot onnodig onveilige situaties in jouw omgeving. Leer hoe je Azure AD Connect correct configureert en beheert van de Microsoft MVPs die weten hoe het zit.
Over de presentator
Raymond Comvalius is zelfstandig infrastructuur architect en trainer. Hij is MCT sinds 1999 en Windows Expert IT Pro MVP sinds 2010. Raymond schreef meerdere boeken over Windows Client en presenteert al vier jaar op de TechEd conferenties van Microsoft. Raymond is terug te vinden op Twitter als @nextxpert en onderhoudt een blog op www.nextxpert.com. Sander Berkouwer noemt zichzelf een Active Directory-liefhebber; hij heeft alles gedaan met Active Directory en Azure Active Directory, inclusief ontmanteling. Hij is al eeuwen MCSA-, MCSE- en MCITP-gecertificeerd, de afgelopen 5 jaar een MCT en al meer dan tien jaar een Microsoft Most Valuable Professional (MVP) voor Directory Services en Enterprise Mobility. Als CTO bij SCCT leidt Sander een team van architecten dat vele projecten uitvoert, de meeste met identiteitskwesties, in heel Europa.
Datum + Tijd
De Masterclass vindt plaats op 7 maart 2022, start om 20.00 uur en duurt tot 22.00 uur CET.
Virtual Classroom
Je volgt de Masterclass met behulp van de IT-University virtual classroom. Hierdoor kun je de sessie volgen op ieder willekeurige plaats waar je beschikt over een PC met internetverbinding. De Masterclass wordt opgenomen en kan door de deelnemers naderhand worden teruggekeken.
Kosten
De deelname is GRATIS.
Inschrijven
Schrijf je nu mbv deze link in voor deze interessante sessie. Het is mogelijk om je voor meerdere sessie tegelijk in te schrijven. https://attendee.gotowebinar.com/register/7320921572390380043

Plan nu zelf je vrijblijvende DEMO AFSPRAAK

Klik op de onderstaande knop om een demo afspraak te maken. Makkelijk en snel via Microsoft Teams. Je zal in contact komen met een account manager die de demo afspraak zal verzorgen.

AFSPRAAK INPLANNEN

GratisIT-opleiding