Masterclass – Wat is er nieuw in Windows Server 2022?

Inhoud
In deze Masterclass sessie, zal MVP Ronald Beekelaar uitleggen wat er nieuw en verbeterd is in Windows Server 2022. De focus van Windows Server 2022 ligt heel duidelijk op de drie zaken die Microsoft belangrijk vindt: 1) beveiliging, 2) verbinding met Azure (Hybrid), 3) migreren naar Azure. Hierdoor is er vooral veel nieuwe netwerkfunctionaliteit in Windows Server 2022, zoals bijvoorbeeld SMB Compression, en zelfs een snellere vervanging van TCP (genaamd QUIC). Deze aspecten en de nieuwe Azure editie van Windows Server 2022 zullen uitgebreid besproken worden in deze interessante masterclass sessie.
Over de presentator
Ronald Beekelaar is een Microsoft Certified Trainer (MCT) en MVP in Hyper-V-technologieën. Hij presenteert regelmatig op (internationale) technische conferenties. Ronald biedt ook de Virtual Labs die IT University-cursussen gebruiken.
Datum + Tijd
De Masterclass vindt plaats op 7 februari 2022, start om 20.00 uur en duurt tot 22.00 uur CET.
Virtual Classroom
Je volgt de Masterclass met behulp van de IT-University virtual classroom. Hierdoor kun je de sessie volgen op ieder willekeurige plaats waar je beschikt over een PC met internetverbinding. De Masterclass wordt opgenomen en kan door de deelnemers naderhand worden teruggekeken.
Kosten
De deelname is GRATIS.
Inschrijven
Schrijf je nu mbv deze link in voor deze interessante sessie. Het is mogelijk om je voor meerdere sessie tegelijk in te schrijven.   https://attendee.gotowebinar.com/register/5970991773341666575

Plan nu zelf je vrijblijvende DEMO AFSPRAAK

Klik op de onderstaande knop om een demo afspraak te maken. Makkelijk en snel via Microsoft Teams. Je zal in contact komen met een account manager die de demo afspraak zal verzorgen.

AFSPRAAK INPLANNEN

GratisIT-opleiding