Masterclass – Wat is er nieuw in Windows Server 2022?

Inhoud

In deze Masterclass sessie, zal MVP Ronald Beekelaar uitleggen wat er nieuw en verbeterd is in Windows Server 2022. De focus van Windows Server 2022 ligt heel duidelijk op de drie zaken die Microsoft belangrijk vindt: 1) beveiliging, 2) verbinding met Azure (Hybrid), 3) migreren naar Azure. Hierdoor is er vooral veel nieuwe netwerkfunctionaliteit in Windows Server 2022, zoals bijvoorbeeld SMB Compression, en zelfs een snellere vervanging van TCP (genaamd QUIC). Deze aspecten en de nieuwe Azure editie van Windows Server 2022 zullen uitgebreid besproken worden in deze interessante masterclass sessie.

Over de presentator

Ronald Beekelaar is een Microsoft Certified Trainer (MCT) en MVP in Hyper-V-technologieën. Hij presenteert regelmatig op (internationale) technische conferenties. Ronald biedt ook de Virtual Labs die IT University-cursussen gebruiken.

Datum + Tijd

De Masterclass vindt plaats op 17 april 2023, start om 20.00 uur en duurt tot ongeveer 22.00 uur CET.

Virtual Classroom

Je volgt de Masterclass met behulp van de IT-University TEAMS virtual classroom. Hierdoor kun je de sessie volgen op ieder willekeurige plaats waar je beschikt over een PC met internetverbinding. De Masterclass wordt opgenomen en kan door de deelnemers naderhand worden teruggekeken.

Kosten

De deelname is GRATIS.

Inschrijven

Schrijf je nu mbv deze LINK in voor deze interessante sessie.