Masterclass What’s new in Windows Server 2019

At the Microsoft Ignite conference in September 2018, Microsoft released a new version of Windows Server. In this session, Ronald Beekelaar will provide an overview of some of the new functionality in this new Windows Server 2019 release. This includes a completely new administrative console, many (Internet) security improvements, the Azure Network Adapter, and many other new features.
Over de Presentator
Ronald Beekelaar is a Microsoft Certified Trainer (MCT) and MVP in Hyper-V technologies. He presents regularly at (international) technical conferences. Ronald also provides the Virtual Labs that IT University courses use.
Deze Masterclass sessie vindt plaats op 4 maart 2019, start om 20.00 uur en duurt tot 22.00 uur CET.
Schrijf je nu mbv deze link in voor deze interessante sessie. Het is mogelijk om je voor meerdere sessie tegelijk in te schrijven. https://register.gotowebinar.com/register/970789999107133442