Windows 10 AutoPilot for OS deployment

It won’t be long before your organization will look for more efficient ways to deploy desktop operating systems. Wipe and reload with Windows images is not quite an efficient way to deploy and offers little options for end-user deployment. In this session, Raymond Comvalius will show how AutoPilot can be used as an efficient way to manage the operating system lifecycle for Windows 10.
Datum + Tijd:
De Masterclass vindt plaats op 3 juni 2019, start om 20.00 uur en duurt tot 22.00 uur CET.
Schrijf je nu mbv onderstaande link  in voor deze interessante sessie. Het is mogelijk om je voor meerdere sessie tegelijk in te schrijven. https://register.gotowebinar.com/register/8714567930161545730