Windows 10 Preparing for Modern Management

Windows 10 is a cloud ready operating system. What does this mean for the next generation of your corporate client and how do you move from AD Join to Azure AD Join?  Join Raymond Comvalius (MVP) for a comprehensive overview of how Windows 10 integrates with cloud services to achieve the latest and greatest technologies for a better workplace in your organization.
Datum + Tijd:
De Masterclass vindt plaats op 1 april 2019, start om 20.00 uur en duurt tot 22.00 uur CET.
Schrijf je nu mbv deze link in voor deze interessante sessie. Het is mogelijk om je voor meerdere sessie tegelijk in te schrijven. https://register.gotowebinar.com/register/307029123069963266