Masterclass – Windows Terminal – Microsoft’s new command-line environment

Inhoud
In deze sessie zal Hyper-V MVP Ronald Beekelaar de nieuwe Windows Terminal-toepassing in Windows 10 installeren en demonstreren. Windows Terminal is de moderne en snelle vervanging voor het bekende zwarte command prompt venster. Dit kan worden gebruikt met opdrachtprompt (cmd.exe), PowerShell en andere opdrachtregelprogramma’s. Er zijn veel spannende nieuwe functies, waaronder ondersteuning voor meerdere tabbladen, meerdere naast elkaar geplaatste deelvensters en rechtstreeks verbinding maken met Azure Cloud Shell vanaf jouw bureaublad. Microsoft is van plan Windows Terminal v1.0 uit te brengen in april 2020.
Over de presentator
Ronald Beekelaar is een Microsoft Certified Trainer (MCT) en MVP in Hyper-V-technologieën. Hij presenteert regelmatig op (internationale) technische conferenties. Ronald biedt ook de Virtual Labs die IT University-cursussen gebruiken.
Datum + Tijd
De Masterclass vindt plaats op 11 mei 2020, start om 20.00 uur en duurt tot 22.00 uur CET.
Virtual Classroom
Je volgt de Masterclass met behulp van de IT-University virtual classroom. Hierdoor kun je de sessie volgen op ieder willekeurige plaats waar je beschikt over een PC met internetverbinding. De Masterclass wordt opgenomen en kan door de deelnemers naderhand worden teruggekeken.
Kosten
De deelname is GRATIS.
Inschrijven
Schrijf je nu mbv deze link in voor deze interessante sessie. Het is mogelijk om je voor meerdere sessie tegelijk in te schrijven. https://attendee.gotowebinar.com/register/4599179477779456781
 

Vraag een demo aan

Vul onderstaande formulier in en ontvang de inloggegevens van ons demo-account. Geen creditcard benodigd en geen betalingsverplichtingen. Je kunt evalueert onze diensten gratis. Een account manager zal contact opnemen voor verdere assistentie.

captcha

GratisIT-opleiding
Mis de exclusieve aanbiedingen van IT-University niet. Abonneren je op onze Nieuwsbrief. Wellicht win jij één van de gratis IT-opleidingen die we iedere maand verloten onder de aanmeldingen.