Masterclass Windows Sandbox in Windows 10

In this session, Hyper-V MVP Ronald Beekelaar will explain and demonstrate Windows Sandbox. This is a new possibility in Windows 10 to safely run applications in isolation. When you download an (untrusted) application from the Internet, Windows Sandbox allows you to run this application without the fear of any lasting impact on the computer, or any possibly negative or even malicious actions. Based on Container technology, Windows Sandbox is something we always have wanted. This is especially useful for software testers, or anyone else who wants a quick, efficient and safe environment to run an application.
Over de Presentator
Ronald Beekelaar is a Microsoft Certified Trainer (MCT) and MVP in Hyper-V technologies. He presents regularly at (international) technical conferences. Ronald also provides the Virtual Labs that IT University courses use.
Deze Masterclass sessie vindt plaats op 13 mei 2019, start om 20.00 uur en duurt tot 22.00 uur CET.
Schrijf je nu mbv deze link in voor deze interessante sessie. Het is mogelijk om je voor meerdere sessie tegelijk in te schrijven.  https://register.gotowebinar.com/register/2730396731153410562