Masterclass Migration to OneDrive for the Enterprise: How hard can it be?

Management heeft in zijn algemeenheid geconstateerd dat persoonlijke gegevens beter kunnen worden opgeslagen in OneDrive voor Bedrijven in plaats van op de ‘home share’ schijf op locatie. Nu is het tijd om deze gegevens te verplaatsen zonder dat de eindgebruiker daar last van heeft. Is de Know Folder Move (KFM) genoeg om het werk te doen of is het tijd om enkele PowerShell-vaardigheden te gebruiken om deze operatie succesvol uit te voeren? In deze sessie zal Raymond Comvalius laten zien hoe hij erin slaagde alle gegevens van de eindgebruikers van een grote bank te migreren van lokale bestanden naar OneDrive. Tevens zal Raymond de lessons learned delen. Voor iedere IT’er die te maken heeft met OneDrive zal dit een bijzonder leerzame MasterClass zijn.
Datum + Tijd:
De Masterclass vindt plaats op 7 oktober 2019, start om 20.00 uur en duurt tot 22.00 uur CET.
Schrijf je nu mbv deze link in voor deze interessante sessie. Het is mogelijk om je voor meerdere sessie tegelijk in te schrijven. https://attendee.gotowebinar.com/register/3211015259059075340