IT-University eCoach

Leren bij IT-University moet vooral ook leuk zijn. Vandaar dat we aan onze cursisten naast een mooi digitaal leerplein ook een eCoach ter beschikking stellen.

We doen iedere dag het uiterste om kwalitatief hoogwaardige IT trainingen te verzorgen. Tevens proberen we in alle informatie die we verstrekken zo volledig en duidelijk mogelijk te zijn. Mochten er desondanks vragen zijn dan kun je voor alle vragen gedurende je gehele opleidingstraject terecht bij je eCoach. Daarnaast zal de eCoach pro-actief de voortgang monitoren en hulp aanbieden waar nodig.

Wat kan je van je eCoach verwachten?

Iedere IT-University cursist die studeert obv ‘Het Nieuwe Leren’ wordt begeleid door onze eCoach. De IT-University eCoach is een natuurlijke persoon en geen geautomatiseerde tool. Doel van de eCoach is om van jouw opleidingstraject een succes te maken door je te helpen om doelen te stellen, een planning te maken en de voortgang te bewaken. Waar nodig worden er tips en adviezen gegeven. Deze vorm van studiebegeleiding is inbegrepen in de prijs. Voor veel cursisten zorgt onze eCoach voor net dat duwtje in de rug om van het opleidingstraject een (nog groter) succes te maken.

Vraag een demo aan

Vul onderstaande formulier in en ontvang de inloggegevens van ons demo-account. Geen creditcard benodigd en geen betalingsverplichtingen. Je kunt evalueert onze diensten gratis. Een account manager zal contact opnemen voor verdere assistentie.

captcha

GratisIT-opleiding
Mis de exclusieve aanbiedingen van IT-University niet. Abonneren je op onze Nieuwsbrief. Wellicht win jij één van de gratis IT-opleidingen die we iedere maand verloten onder de aanmeldingen.