Prepare for the Future

IT-University helpt gemotiveerde IT’ers met ambitie
Prepare for the Future
Het spreekwoord luidt: ‘stilstand is achteruitgang’, daarin zal menig IT’er zich herkennen. Neem bijvoorbeeld alleen al de termen ‘Cloud’, ‘BIG data’ en ‘AI’. De veranderingen gaan razendsnel. Voor IT’ers is het daarom van het grootste belang om de kennis op dit gebied actueel en op peil te houden. Op deze manier garandeert een IT’er ook in de nabije toekomst een rol van betekenis te kunnen spelen. De vele opleidingsmogelijkheden van IT-University helpen ambitieuze IT’ers om maximaal voorbereid te zijn op de toekomst, met een ruime keuze uit IT-trainingen van o.a. Microsoft, Cisco, VMWare en Citrix. Ook veel Development Projectmanagement en Security-opleidingen maken onderdeel uit van het assortiment. Tevens is IT-University officieel Microsoft Learning Partner en kunnen de Microsoft Software Assurance Trainingsvouchers worden ingewisseld.
IT-University helpt gemotiveerde IT’ers met ambitie
Welke eigenschappen kenmerken een IT’er met ambitie? Zijn het de intrinsieke motivatie, het gestructureerd en gedisciplineerd werken? Absoluut. De meeste IT’ers met ambitie hebben daarnaast een duidelijke carrièreplanning met bijbehorend opleidingsplan en houden daarover graag zelf de regie in eigen hand. Tegelijkertijd volgen ze de laatste trends en ontwikkelingen op de voet. Als je daarnaast ook leergierig bent, dan mag je jezelf met gerust hart een echte IT’er met ambitie noemen. IT-University is een opleider die IT’ers met ambitie vervolgens helpt om deze ambities ook echt werkelijkheid te laten worden

Plan nu zelf je vrijblijvende DEMO AFSPRAAK

Klik op de onderstaande knop om een demo afspraak te maken. Makkelijk en snel via Microsoft Teams. Je zal in contact komen met een account manager die de demo afspraak zal verzorgen.

AFSPRAAK INPLANNEN

GratisIT-opleiding