Privacy Statement IT-University

De contacten die IT-University met jou onderhoudt, verlopen voornamelijk via telefoon, post, internet en e-mail. Om onze dienstverlening naar onze klanten te verbeteren leggen wij deze contacten vast en worden deze gestroomlijnd. In dit privacy statement leest je hoe IT-University omgaat met deze gegevens.

Bescherming Persoonsgegevens

IT-University respecteert de persoonlijke levenssfeer van haar klanten. Bij de uitvoering van onze activiteiten is de bescherming van persoonsgegevens voor IT-University dan ook zeer belangrijk. Persoonsgegevens worden met de grootst mogelijke zorgvuldigheid behandeld en beveiligd. IT-University houdt zich in alle gevallen aan de eisen die de Wet bescherming persoonsgegevens stelt. IT-University deelt geen personeelsgegevens met andere partijen.

Gebruik Persoonsgegevens

Als opleidingsinstituut voor de zakelijke markt verschaft IT-University kennis aan ICT-gebruikers en professionals in een kantooromgeving. Bij het inschrijven voor een cursus, het afnemen van een product of dienst of wanneer je contact met IT-University hebt, legt IT-University persoonsgegevens vast. IT-University verwerkt deze persoonsgegevens voor jouw aanmelding voor een cursus of een van onze producten en het onderhouden van contact met jou als klant. Persoonsgegevens worden ook door IT-University gebruikt om jou gericht te informeren over onze cursussen, producten en diensten die voor jou relevant kunnen zijn. Stelt je geen prijs op deze informatie, stuur dan een e-mail naar info@it-university.nl of bel ons op 088-7800 900. Persoonsgegevens worden niet aan andere partijen doorgegeven. IT-University deelt jouw personeelsgegevens niet met andere partijen.

Cookies

Onze website registreert algemene bezoekgegevens, zoals de meest bezochte pagina’s. IT-University maakt ook gebruik van een permanente cookie. Cookies helpen ons onze services te verbeteren. Ze helpen onze website om informatie over je bezoek, zoals de gewenste taal en andere instellingen te onthouden. Dat kan je volgende bezoek gemakkelijker en de site meer nuttig voor je te maken. Door het bezoeken van onze website ga je akkoord met ons gebruik van cookies. Als je niet akkoord gaat, kun je gewoon onze website verlaten en de cache en cookies van je browser verwijderen. Ook plaatsen we een cookie voor het gebruik van de remarketing-service van Google AdWords. Hiermee kunnen we advertenties op websites van derden (waaronder Google) laten zien aan eerdere bezoekers van onze website. Bijvoorbeeld eerdere bezoekers die een taak op onze website niet hebben afgerond, zoals het invullen van een contactformulier. Deze advertenties kunnen op de zoekresultatenpagina’s van Google, of op een site in het Google Display Netwerk worden getoond. U kunt zich afmelden voor het gebruik van Google-cookies via de instellingen voor advertenties van Google.

Wijzigingen

De website van IT-University is volop in ontwikkeling. Met het oog hierop is het mogelijk dat dit privacy statement van tijd tot tijd wordt gewijzigd. Wij adviseren je dan ook om regelmatig het privacy statement te checken. Op de dienstverlening, waaronder deze website, is steeds de meest recente versie van het privacy statement van toepassing.

Websites van derden

Deze verklaring is niet van toepassing op websites van derden die door middel van links met deze website zijn verbonden. Wij raden je aan de privacyverklaring van deze sites te lezen alvorens van deze sites gebruik te maken.

Inzage en wijzigen van uw gegevens

Vragen over ons privacybeleid of vragen omtrent inzage en wijzigingen in (of verwijdering van) jouw persoonsgegevens kunt je te allen tijde richten aan: IT-University BV Delwijnsestraat 5 5315 AV  Kerkwijk

Algemene contactgegevens

Tel: 088 – 7800 900 Fax: 088 – 7800 901 E-mail: info@it-university.nl  

Vraag een demo aan

Vul onderstaande formulier in en ontvang de inloggegevens van ons demo-account. Geen creditcard benodigd en geen betalingsverplichtingen. Je kunt evalueert onze diensten gratis. Een account manager zal contact opnemen voor verdere assistentie.

GratisIT-opleiding
Mis de exclusieve aanbiedingen van IT-University niet. Abonneren je op onze Nieuwsbrief. Wellicht win jij één van de gratis IT-opleidingen die we iedere maand verloten onder de aanmeldingen.

Feedback vernieuwde design website

De IT-University website heeft ene nieuw design. Graag vernemen we je mening. Als dank ontvang je 10% korting op je eerstvolgende bestelling. Alvast dank voor je medewerking.