Rapportages

Volg de studievoortgang middels de rapportages.
Rapportages

Eén van de kritische succesfactoren om van ‘Het Nieuwe Leren’ een succes te maken is het concreet afspreken van opleidingsdoelstellingen. Dan is het vervolgens handig om de studievoortgang te volgen. De rapportages maken dat mogelijk. Maandelijks worden deze automatisch verstuurd. Tussentijds zijn ze altijd in te zien. Als leidinggevende ontvang je één totaalrapportage van al je medewerkers.

Vraag een demo aan

Vul onderstaande formulier in en ontvang de inloggegevens van ons demo-account. Geen creditcard benodigd en geen betalingsverplichtingen. Je kunt evalueert onze diensten gratis. Een account manager zal contact opnemen voor verdere assistentie.

GratisIT-opleiding
Mis de exclusieve aanbiedingen van IT-University niet. Abonneren je op onze Nieuwsbrief. Wellicht win jij één van de gratis IT-opleidingen die we iedere maand verloten onder de aanmeldingen.

Feedback vernieuwde design website

De IT-University website heeft ene nieuw design. Graag vernemen we je mening. Als dank ontvang je 10% korting op je eerstvolgende bestelling. Alvast dank voor je medewerking.