Deze Cisco CCNP training bereid je voor op het behalen van het derde examen van het Cisco CCNP certificaat. Met dit certificaat toont je aan dat je over gevorderde kennis beschikt om complexe Cisco netwerken te implementeren en te beheren. Deze training richt zich op troubleshooten van VLAN\'s, EIGRP, STP, SVI\'s, OSPF, NAT, PAT, Wireless integration en VoIP integration. Ook is er aandacht voor het oplossen van performance problemen. Na het volgen van deze training bent je klaar om het Cisco examen 300-135 met succes af te ronden. Dit is een van de drie benodigde examens voor het behalen van het CCNP certificaat.

De Onderdelen

Deze training bestaat uit de volgende onderdelen
 • klassikale incompany training uitgevoerd door een ervaren en voor deze training gecertificeerde praktijkdocent

 • het officiële cursusmateriaal (wordt uitgereikt bij aanvang van de training)

 • toegang tot de eigen IT-University virtuele labomgeving (waarmee buiten de training kan worden geoefend)

 • zelfstudie op basis van elearning

 • kennis assessment en oefenexamen

 • studiebegeleiding door je eCoach

 • deelnamecertificaat

Onderwerpen

  Module 1 - Maintain and monitor network performance
  Module 2 - Troubleshoot Multi Protocol system networks

Over de leervorm

De leervorm Klassikaal – Incompany is een door een ervaren praktijkdocent geleide klassikale IT training met deelnemers uit een zelfde bedrijf. De IT cursus wordt Incompany gegeven of op een in overleg gekozen (externe) locatie. Bij een klassikale Incompany IT training word je door een ervaren praktijkdocent gedegen op weg geholpen. Moment van training kan in overleg worden bepaald. De te behandelen onderwerpen zijn op maat samengesteld. De hele groep behandelt dezelfde onderwerpen in hetzelfde tempo. Vooral geschikt voor groepen waar de stof (relatief) nieuw voor is en - afgestemd op de eigen praktijk - door een goede praktijkdocent Incompany op weg willen worden geholpen. Alle cursisten die een klassikale Incompany it training volgen krijgen toegang tot ons digitale leerplein Athena. Hierin zit veel extra functionaliteit zoals virtual labomgeving, kennis assessment, oefenexamens, de eCoach, contact met een docent, forum met medecursisten, enz.

Doelgroep

Netwerkbeheerders van een Cisco netwerk die het internationaal erkende certificaat Cisco Certified Network Professional (CCNP) willen behalen.

Vereiste Voorkennis

Je dient in het bezit te zijn van een geldige CCNA of een CCIE certificering. Tevens heb je minimaal 1 jaar praktijkervaring in het beheren van, op Cisco gebaseerde, netwerken.

Leervorm

Agenda
Locatie
Prijs
Bestellen
10 jul 2019
Flexibel
€ 1250,00

Examen + Certificering

Examen

Deze training is ter voorbereiding op de volgende examens: 300-135

Certificering

Deze training maakt onderdeel uit van het(de) navolgende certificeringstraject(en):CCNP Routing & Switching

Interesse?

Prijs
€ 1250
Cursusduur
5 dagen
Vraag gratis demo aan
De vermelde prijs is exclusief 21% BTW.

Pakket aanbieding

Voeg toe aan je
bestelling voor:
€ 295

Download brochure

Meer weten over IT-University en ons trainingsaanbod? Download dan nu onze brochure.

Bedankt! U ontvangt de brochure per e-mail.
Oops! Something went wrong while submitting the form
Please confirm you want to download our brochure

Enkele van onze klanten:

Vraag een demo aan

Vul onderstaande formulier in en ontvang de inloggegevens van ons demo-account. Geen creditcard benodigd en geen betalingsverplichtingen. Je kunt evalueert onze diensten gratis. Een account manager zal contact opnemen voor verdere assistentie.

captcha

GratisIT-opleiding
Mis de exclusieve aanbiedingen van IT-University niet. Abonneren je op onze Nieuwsbrief. Wellicht win jij één van de gratis IT-opleidingen die we iedere maand verloten onder de aanmeldingen.