Virtual Classroom Plus is een unieke methode van IT-University waarmee je voor minder geld op een flexibele manier kan leren onder begeleiding van een ervaren praktijkdocent.In deze CISM training leer je als IT security manager de verschillende kennisdomeinen van de Certified Information Security Manager (CISM) certificering kennen. Na het volgen van deze training ben je optimaal voorbereid op het CISM examen.De CISM certificering is gericht op IT managers die verantwoordelijk zijn voor het IT security management binnen hun organisatie. De nadruk ligt dan ook op het ontwerpen, plannen, managen en auditen van de IT security processen binnen een organisatie.

De Onderdelen

Deze training bestaat uit de volgende onderdelen
 • 6x virtual classroom avondsessie (20:00 – 22:00 uur Central European Time);

 • uitgevoerd door een ervaren en voor deze training gecertificeerde praktijkdocent;

 • na afloop van de training ben je volledig voorbereid op het officiële examen;

 • toegang to de eigen IT-University virtuele labomgeving indien beschikbaar voor deze training (waarmee buiten de training kan worden geoefend);

 • kennis assessment en oefenexamen;

 • studiebegeleiding door je docent;

 • deelnamecertificaat.

Onderwerpen

  Module 1 - Information Security Governance
  Module 2 - Risk Management
  Module 3 - Information Security Program
  Module 4 - Information Security Program Implementation
  Module 5 - Information Security Program Management
  Module 6 - Incident Management and Response

Over de leervorm

Een Virtual Classroom Plus sessie kun je volgen op een door jezelf gekozen locatie. Hier dien je wel over internettoegang te beschikken. Deze leervorm is vooral geschikt wanneer je overdag voor je werk productief moet zijn en ’s avonds (vanuit huis achter je eigen computer) wil leren. De Virtual Classroom Plus sessies vinden plaats van 20.00 – 22.00 uur. De Virtual Classroom Plus sessies van IT-University zijn een combinatie tussen zelfstudie en klassikaal. 1x per week neem je deel aan de Virtual Classroom Plus sessie. Dit is een live sessie geleid door onze docent waaraan jij samen met medecursisten deelneemt. In de tussenliggende week maak je het huiswerk en je oefeningen. Het aantal weken doorlooptijd hangt af van de hoeveelheid lesstof, maar bedraagt veelal 8 weken per examen. Alle cursisten die een klassikale Virtual Classroom Plus IT training volgen krijgen toegang tot de IT-University Online Academy. Hierin zit veel extra functionaliteit zoals virtual labomgeving, oefenexamen, de eCoach, contact met je docent, forum met medecursisten, enz.

Doelgroep

De CISM certificering is speciaal ontwikkeld voor ervaren informatiebeveiligingsmanagers en degenen die verantwoordelijk zijn voor informatiebeveiliging. CISM wordt wereldwijd erkend als de toonaangevende certificering voor informatiebeveiliging.

Vereiste Voorkennis

Cursisten voor deze certificering hebben meestal enige jaren ervaring met informatiebeveiliging of een vergelijkbare combinatie van opleiding en werkervaring

Leervorm

Agenda
Locatie
Prijs
Bestellen
03 mar 2023, 12 apr 2023, 11 jun 2023, 03 oct 2023
Flexibel icm avond
€ 1250,00
10 feb 2023, 02 jun 2023, 01,10 sep 2023, 09 nov 2023
Flexibel icm avond
€ 1250,00

Examen + Certificering

Examen

Deze training is ter voorbereiding op de volgende examens: Certified Information Security Manager

Certificering

Deze training maakt onderdeel uit van het(de) navolgende certificeringstraject(en):Certified Information Security Manager (CISM)

Interesse?

Prijs
€ 1250
Cursusduur
6 dagen
Vraag gratis demo aan
De vermelde prijs is exclusief 21% BTW.

Pakket aanbieding

Voeg toe aan je
bestelling voor:
€ 800

Download brochure

Meer weten over IT-University en ons trainingsaanbod? Download dan nu onze brochure.

Bedankt! U ontvangt de brochure per e-mail.
Oops! Something went wrong while submitting the form
Please confirm you want to download our brochure

Enkele van onze klanten:

Plan nu zelf je vrijblijvende DEMO AFSPRAAK

Klik op de onderstaande knop om een demo afspraak te maken. Makkelijk en snel via Microsoft Teams. Je zal in contact komen met een account manager die de demo afspraak zal verzorgen.

AFSPRAAK INPLANNEN

GratisIT-opleiding