De Cursus

KICOBITFOUN
Cobit Foundation
(Incompany)

Bij deze incompany training wordt in overleg het aantal dagen bepaald dat nodig is om de ontbrekende kennis bij te brengen. Deze COBIT Foundation training leert je de processen in je IT-organisatie te besturen en beheersen. Deze opleiding behandeld de belangrijkste principes van IT Governance op basis van COBIT en is daarmee geschikt voor iedereen die behoefte heeft aan meer kennis op het gebied van IT Governance. Je wordt voorbereid op het officiële examen, waarop we een examengarantie afgeven. Deze certificering biedt je uitstekende mogelijkheden om door te groeien in je professionele carrière.

Lees verder

Interesse?

Prijs
€ 1400
Cursusduur
Flexibel
Vraag gratis demo aan
De vermelde prijs is exclusief 21% BTW.
Bekijk alle beoordelingen
Agenda
Locatie
Prijs
Bestellen
12 jan 2019
Flexibel
€ 995,00
Vragen? Mail ons via info@it-university.nl of bel 088-7800 900

Enkele van onze klanten:

Onderdelen

Cursus onderdelen
Deze training bestaat uit de volgende onderdelen
  • klassikale incompany training uitgevoerd door een ervaren en voor deze training gecertificeerde praktijkdocent

  • het officiële cursusmateriaal (wordt uitgereikt bij aanvang van de training)

  • toegang tot het eigen IT-University digitale leerplein Athena

  • toegang tot de eigen IT-University virtuele labomgeving (waarmee buiten de training kan worden geoefend)

  • zelfstudie op basis van elearning

  • kennis assessment en oefenexamen

  • studiebegeleiding door je eCoach

  • deelnamecertificaat

Onderwerpen

Module 1 - IT Governance
Module 2 - COBIT Introductie
Module 3 - COBIT raamwerk
Module 4 - Domeinen en processen
Module 5 - Maturity Model
Module 6 - Meten van performance
Module 7 - De IT Assurance Guide
Module 8 - COBIT Producten
Module 9 - Examentraining
Module 10 - Examen

Leervorm

De leervorm Klassikaal – Incompany is een door een ervaren praktijkdocent geleide klassikale IT training met deelnemers uit een zelfde bedrijf. De IT cursus wordt Incompany gegeven of op een in overleg gekozen (externe) locatie. Bij een klassikale Incompany IT training word je door een ervaren praktijkdocent gedegen op weg geholpen. Moment van training kan in overleg worden bepaald. De te behandelen onderwerpen zijn op maat samengesteld. De hele groep behandelt dezelfde onderwerpen in hetzelfde tempo. Vooral geschikt voor groepen waar de stof (relatief) nieuw voor is en - afgestemd op de eigen praktijk - door een goede praktijkdocent Incompany op weg willen worden geholpen. Alle cursisten die een klassikale Incompany it training volgen krijgen toegang tot ons digitale leerplein Athena. Hierin zit veel extra functionaliteit zoals virtual labomgeving, kennis assessment, oefenexamens, de eCoach, contact met een docent, forum met medecursisten, enz.

Agenda

Agenda
Locatie
Prijs
Bestellen
12 jan 2019
Flexibel
€ 1400,00

Doelgroep

De module IT Governance Foundation based on COBIT is bedoeld voor Business en IT Managers en IT proceseigenaren die betrokken zijn bij het IT governance domein en voor alle anderen die meer willen weten over IT Governance gebaseerd op de COBIT processen en beheersingsmaatregelen.

Voorkennis

Enig begrip van IT governance is een pré

Examen + Certificering

Examen

Deze training is ter voorbereiding op de volgende examens: Cobit Foundation

Certificering

Deze training maakt onderdeel uit van het(de) navolgende certificeringstraject(en):Cobit Foundation

Geld-Terug-Garantie

IT-University staat voor 100% achter haar producten. We hebben als doel om onze klanten zo goed mogelijk te informeren over onze producten en diensten, zodat vooraf duidelijk is wat je koopt.

Mocht desondanks na aanschaf het ontvangen product niet bevallen, dan is het mogelijk om de aankoop ongedaan te maken en 100% van het aankoopbedrag terug te krijgen.

Deze 7 dagen-geld-terug-garantie is alleen van toepassing op onze elearning;

  • Er kan alleen van de 7 dagen-geld-terug-garantie gebruik worden gemaakt binnen 7 dagen nadat de inloggegevens zijn verstuurd;
  • Deze 7 dagen-geld-terug-garantie maakt het nog aantrekkelijker om je IT opleiding te kopen bij IT-University.

Pakket aanbieding

VOEG TOE AAN JE
BESTELLING VOOR:
€ 800
Normale prijs is:
€ 800
Agenda
Locatie
Prijs
Bestellen
12 jan 2019
Flexibel
€ 800,00

In het kort over ons

"In 2011 introduceerde IT-University ‘Het Nieuwe Leren‘ binnen de Nederlandse IT opleidingsmarkt. Het Nieuwe Leren maakt het mogelijk om meer te leren voor minder geld, waar en wanneer dat het beste past."

"Uit onderzoek blijkt dat bedrijven die Het Nieuwe Leren toepassen harder groeien, 60% minder werktijd nodig hebben om te leren en de productiviteit per medewerker met 26% stijgt.  ‘Het Nieuwe Leren’ kan daarmee niet worden genegeerd. Hoe pak je het echter succesvol aan? Wat zijn de valkuilen? Hoe wordt ‘Het Nieuwe Leren’ een succes? Inmiddels is er door IT-University en haar klanten veel kennis opgedaan, waardoor IT-University de meest aangewezen IT opleider is om van ‘Het Nieuwe Leren’ binnen iedere IT afdeling een succes te maken. 

Bij IT-University maak je als cursist gebruik van de modernste leervormen en de beste docenten. Alle docenten van IT-University beschikken over een zeer brede vakkennis. De docenten worden gekozen op grond van didactische kwaliteiten, vakkennis en vooral veel praktijkervaring. Aan dat laatste ontbreekt het vaak bij docenten die al enige jaren 100% van de tijd lesgeven."

Mark Bieckmann MM
Eigenaar IT-University

Vraag een demo aan

Vul onderstaande formulier in en ontvang de inloggegevens van ons demo-account. Geen creditcard benodigd en geen betalingsverplichtingen. Je kunt evalueert onze diensten gratis. Een account manager zal contact opnemen voor verdere assistentie.

captcha

GratisIT-opleiding
Mis de exclusieve aanbiedingen van IT-University niet. Abonneren je op onze Nieuwsbrief. Wellicht win jij één van de gratis IT-opleidingen die we iedere maand verloten onder de aanmeldingen.