Deze combinatie van elearning en video-instructie is de beste in de markt en een volwaardig alternatief voor klassikaal trainen. Daarom durven we een slagingsgarantie af te geven! De digitale leeromgeving is inclusief oefenvragen en oefenexamen. Je kan op ieder gewenst moment starten. De Computer Hacking Forensic Investigator (CHFI) certificering is het vervolg op de CEH-certificering. Deze training gaat inhoudelijk dieper in op de gedachte van de hacker. Je leert hoe je de identiteit van een Hacker kunt achterhalen. Je onderzoekt sporen die zijn achtergelaten en leert bewijzen te verzamelen.

De Onderdelen

Deze training bestaat uit de volgende onderdelen
  • video-instructie van de gehele lesstof (Engels) uitgevoerd door een ervaren praktijkdocent

• docentenbegeleiding via chat/email

• kennis assessment en oefenexamen

• studiebegeleiding door je eCoach

• deelnamecertificaat

• slagingsgarantie (geld terug wanneer je niet slaagt voor het officiële examen) !!!

Tegen meerprijs (zie bundelaanbod onderaan de pagina):

• 12 mnd gebruik Safari eBook (18.000 eBooks + 2.500 extra video's)

• 12 mnd virtual lab oefenomgeving voor deze training

Niet inbegrepen in de prijs is het examen.

Onderwerpen

Module 23 - Becoming an Expert Witness
    Module 24 - Forensics in action

Over de leervorm

Deze eLearning Plus leervorm betreft zelfstudie waarbij je zelf kan bepalen Wat, Waar, Wanneer en Hoe snel je wil leren. Vooral geschikt voor mensen die in eigen tempo alleen dat deel willen leren wat ze nodig hebben op de momenten dat het past. Dit vraagt wel enige zelfdiscipline. Dit eLearning Plus pakket bestaat uit hoogwaardige video-instructie van de gehele lesstof. Deze video-instructie geeft de beleving van het klaslokaal, maar dan thuis. De duur van de video-instructie is langer dan de duur van een klassikale training. Je krijgt dus meer uitleg! Alle IT eLearning wordt gevolgd vanuit de IT-University Online Academy. Hierin zit veel extra functionaliteit zoals virtual labomgeving (meerprijs), kennis assessment, oefenexamens, de eCoach, contact met een docent, forum met medecursisten, enz. Kortom; veel begeleiding om van je IT eLearning een succes te maken. Deze leervorm is een volwaardig alternatief voor klassikaal trainen. Gezien de kwaliteit geven wij een slagingsgarantie af. Niet geslaagd, geld terug! Vraag naar de voorwaarden.

Doelgroep

IT-professionals die inhoudelijk nog dieper in willen gaan op de gedachte van een hacker.

Vereiste Voorkennis

Ervaring in het beheren van systemen en netwerken. Bij voorkeur van verschillende vendors zoals Microsoft, Linux, Cisco. Aangevuld met de CEH V7 - Certified Ethical Hacker (CEH) Version 7 certificering.

Leervorm

06 sep 2020
Flexibel

Examen + Certificering

Examen

Deze training is ter voorbereiding op de volgende examens: EC-Council Computer Hacking Forensics Investigator

Certificering

Deze training maakt onderdeel uit van het(de) navolgende certificeringstraject(en):EC-Council Computer Hacking Forensics Investigator

Interesse?

Cursusduur
Flexibel
Vraag gratis demo aan
De vermelde prijs is exclusief 21% BTW.

Pakket aanbieding

Voeg toe aan je
bestelling voor:

Download brochure

Meer weten over IT-University en ons trainingsaanbod? Download dan nu onze brochure.

Bedankt! U ontvangt de brochure per e-mail.
Oops! Something went wrong while submitting the form
Please confirm you want to download our brochure

Enkele van onze klanten: