De Cursus

PREXCISA
ISACA CISA Certified Information Systems Auditor2016
(Practice Test)

Met behulp van deze Practice Test is het mogelijk om op een gedegen manier de opgedane kennis te testen. Hiermee kun je oa ook bepalen of je klaar bent voor het bijbehorende examen. Je kan de Practice Test 6 maanden onbeperkt gebruiken.

Lees verder

Interesse?

Prijs
€ 49
Cursusduur
Flexibel
Vraag gratis demo aan
De vermelde prijs is exclusief 21% BTW.
Bekijk alle beoordelingen
Vragen? Mail ons via info@it-university.nl of bel 088-7800 900

Enkele van onze klanten:

Onderdelen

Cursus onderdelen
Deze Practice Test bestaat uit de volgende onderdelen
  • bijbehorende testvragen;

  • 6 maanden onbeperkt toegang.

Onderwerpen

De inhoud van deze practice test sluit aan bij de inhoud van de bijbehorende training.

Leervorm

Deze Transcender® Practice Test kun je maken op een door jezelf gekozen locatie. Hier dien je wel over internettoegang te beschikken. Vooral geschikt wanneer je overdag voor je werk productief moet zijn en ’s avonds (vanuit huis achter je eigen computer) wil leren. We werken samen met Transcender®, de marktleider in Practice Tests. Deze Practice Test biedt een realistische weergave van het werkelijke examen. Je kunt deze Practice Test gebruiken om je kennis te testen na afloop van je opleidingstraject, maar zeker ook vooraf om je kennisgap in kaart te brengen. Na aanschaf en activatie heb je 6 maanden onbeperkt toegang tot alle testvragen.

Agenda

Agenda
Locatie
Prijs
Bestellen
14 jan 2019
Flexibel
€ 49,00

Doelgroep

Deze Practice Test is bedoeld voor iedereen die de bijbehorende training volgt en zijn/haar kennis wil testen.

Voorkennis

De vereiste voorkennis is gelijk aan die van de bijbehorende training. Raadpleeg deze training voor de verdere details.

Examen + Certificering

Examen

Deze training is ter voorbereiding op de volgende examens: CISA

Certificering

Deze training maakt onderdeel uit van het(de) navolgende certificeringstraject(en):Zie bijbehorende training

Geld-Terug-Garantie

IT-University staat voor 100% achter haar producten. We hebben als doel om onze klanten zo goed mogelijk te informeren over onze producten en diensten, zodat vooraf duidelijk is wat je koopt.

Mocht desondanks na aanschaf het ontvangen product niet bevallen, dan is het mogelijk om de aankoop ongedaan te maken en 100% van het aankoopbedrag terug te krijgen.

Deze 7 dagen-geld-terug-garantie is alleen van toepassing op onze elearning;

  • Er kan alleen van de 7 dagen-geld-terug-garantie gebruik worden gemaakt binnen 7 dagen nadat de inloggegevens zijn verstuurd;
  • Deze 7 dagen-geld-terug-garantie maakt het nog aantrekkelijker om je IT opleiding te kopen bij IT-University.

Pakket aanbieding

In het kort over ons

"In 2011 introduceerde IT-University ‘Het Nieuwe Leren‘ binnen de Nederlandse IT opleidingsmarkt. Het Nieuwe Leren maakt het mogelijk om meer te leren voor minder geld, waar en wanneer dat het beste past."

"Uit onderzoek blijkt dat bedrijven die Het Nieuwe Leren toepassen harder groeien, 60% minder werktijd nodig hebben om te leren en de productiviteit per medewerker met 26% stijgt.  ‘Het Nieuwe Leren’ kan daarmee niet worden genegeerd. Hoe pak je het echter succesvol aan? Wat zijn de valkuilen? Hoe wordt ‘Het Nieuwe Leren’ een succes? Inmiddels is er door IT-University en haar klanten veel kennis opgedaan, waardoor IT-University de meest aangewezen IT opleider is om van ‘Het Nieuwe Leren’ binnen iedere IT afdeling een succes te maken. 

Bij IT-University maak je als cursist gebruik van de modernste leervormen en de beste docenten. Alle docenten van IT-University beschikken over een zeer brede vakkennis. De docenten worden gekozen op grond van didactische kwaliteiten, vakkennis en vooral veel praktijkervaring. Aan dat laatste ontbreekt het vaak bij docenten die al enige jaren 100% van de tijd lesgeven."

Mark Bieckmann MM
Eigenaar IT-University

Vraag een demo aan

Vul onderstaande formulier in en ontvang de inloggegevens van ons demo-account. Geen creditcard benodigd en geen betalingsverplichtingen. Je kunt evalueert onze diensten gratis. Een account manager zal contact opnemen voor verdere assistentie.

captcha

GratisIT-opleiding
Mis de exclusieve aanbiedingen van IT-University niet. Abonneren je op onze Nieuwsbrief. Wellicht win jij één van de gratis IT-opleidingen die we iedere maand verloten onder de aanmeldingen.