Deze training is bedoeld om leerlingen de kennis en vaardigheden te bieden om Windows 10 desktops en apparaten te installeren en configureren in een Windows Server domein bedrijfsomgeving. Vaardigheden hierbij inbegrepen zijn het installeren en op maat maken van Windows 10 besturingssystemen en apps en het configureren van netwerkconnectiviteit en opslag, zowel lokaal als op afstand. Ook zal men leren de beveiliging van data, apparaten en netwerken te configureren en Windows 10 te onderhouden, bijwerken en herstellen.

De Onderdelen

Deze training bestaat uit de volgende onderdelen
 • klassikale incompany training uitgevoerd door een ervaren en voor deze training gecertificeerde praktijkdocent

 • het officiële cursusmateriaal (wordt uitgereikt bij aanvang van de training)

 • toegang tot het eigen IT-University digitale leerplein Athena

 • toegang tot de eigen IT-University virtuele labomgeving (waarmee buiten de training kan worden geoefend)

 • zelfstudie op basis van elearning

 • kennis assessment en oefenexamen

 • studiebegeleiding door je eCoach

 • deelnamecertificaat

Onderwerpen

  Module 1 - Overview of Windows 10
  Module 2 - Installing Windows 10
  Module 3 - Configuring Your Device
  Module 4 - Configuring Network Connectivity
  Module 5 - Managing Storage
  Module 6 - Managing Files and Printers
  Module 7 - Managing Apps in Windows 10
  Module 8 - Managing Data Security
  Module 9 - Managing Device Security
  Module 10 - Managing Network Security
  Module 11 - Troubleshooting and Recovery
  Module 12 - Maintaining Windows 10

Over de leervorm

De leervorm Klassikaal – Incompany is een door een ervaren praktijkdocent geleide klassikale IT training met deelnemers uit een zelfde bedrijf. De IT cursus wordt Incompany gegeven of op een in overleg gekozen (externe) locatie. Bij een klassikale Incompany IT training word je door een ervaren praktijkdocent gedegen op weg geholpen. Moment van training kan in overleg worden bepaald. De te behandelen onderwerpen zijn op maat samengesteld. De hele groep behandelt dezelfde onderwerpen in hetzelfde tempo. Vooral geschikt voor groepen waar de stof (relatief) nieuw voor is en - afgestemd op de eigen praktijk - door een goede praktijkdocent Incompany op weg willen worden geholpen. Alle cursisten die een klassikale Incompany it training volgen krijgen toegang tot ons digitale leerplein Athena. Hierin zit veel extra functionaliteit zoals virtual labomgeving, kennis assessment, oefenexamens, de eCoach, contact met een docent, forum met medecursisten, enz.

Doelgroep

Deze training is bestemd voor IT professionals die Windows 10 desktops, apparaten, gebruikers en aanverwante netwerken en veiligheidshulpbronnen beheren en ondersteunen. Leerlingen die certificering nastreven voor het 70-697 Windows 10 Configuring examen zullen ook baat hebben bij deze training. Deze training is ook bestemd om vaardigheden bij te brengen aan Enterprise Desktop/Device Support Technicians (EDST?s) die Tier 2 ondersteuning bieden aan gebruikers die Windows 10 desktops en apparaten gebruiken met een Windows domeinomgeving in middelgrote tot grote ondernemingsorganisaties.

Vereiste Voorkennis

Alvorens deel te nemen aan deze training dienen leerlingen minimaal twee tot drie jaar ervaring te hebben op het gebied van IT. Kennis van basisbegrippen van netwerken, inclusief Transmission Control Protocol /Internet Protocol (TCP/IP), User Datagram Protocol (UDP) en Domain Name System (DNS). Kennis van Microsoft Active Directory Domain Services (AD DS) principes en basisbegrippen van AD DS management. Kennis van Windows Server 2008 R2 of Windows Server 2012 basisbegrippen. Begrip van Microsoft Windows Client Essentials; bijvoorbeeld kennis van Windows 7, Windows 8 en/of Windows 10. Basiskennis van Windows PowerShell syntax.

Leervorm

Agenda
Locatie
Prijs
Bestellen
17 feb 2019
Flexibel
€ 1250,00

Examen + Certificering

Examen

Deze training is ter voorbereiding op de volgende examens: 70-697

Certificering

Deze training maakt onderdeel uit van het(de) navolgende certificeringstraject(en):MCSA Windows 10

Pakket aanbieding

Download brochure

Meer weten over onze consectetur adipiscing elit? Suspendisse varius enim in eros elementum.

Bedankt! U ontvangt de brochure per e-mail.
Oops! Something went wrong while submitting the form

Enkele van onze klanten:

Vraag een demo aan

Vul onderstaande formulier in en ontvang de inloggegevens van ons demo-account. Geen creditcard benodigd en geen betalingsverplichtingen. Je kunt evalueert onze diensten gratis. Een account manager zal contact opnemen voor verdere assistentie.

captcha

GratisIT-opleiding
Mis de exclusieve aanbiedingen van IT-University niet. Abonneren je op onze Nieuwsbrief. Wellicht win jij één van de gratis IT-opleidingen die we iedere maand verloten onder de aanmeldingen.