De Cursus

ELP-CSM
Scrum Training
(elearning Plus Pro pack)

In deze Certified ScrumMaster (CSM) training / training leer je werken met de verschillende Agile en Scrum methodieken en krijg je inzicht in de voordelen die Agile en Scrum bieden ten opzichte van andere methodieken. De Agile en Scrum methodiek kan je helpen jouw software ontwikkeling klantgerichter, flexibeler en effectiever te maken. Met als eindresultaat tevreden eindgebruikers en ontwikkelteams. Deze training is in lijn met de Certified ScrumMaster (CSM) certificering.

Lees verder

Interesse?

Prijs
€ 295
Cursusduur
Flexibel
Vraag gratis demo aan
De vermelde prijs is exclusief 21% BTW.
Bekijk alle beoordelingen
Agenda
Locatie
Prijs
Bestellen
18 jan 2019
Flexibel
€ 995,00
Vragen? Mail ons via info@it-university.nl of bel 088-7800 900

Enkele van onze klanten:

Onderdelen

Cursus onderdelen
Deze training bestaat uit de volgende onderdelen
 • toegang tot het eigen IT-University digitale leerplein Athena

 • video-instructie van de gehele lesstof (Engels) uitgevoerd door een ervaren praktijkdocent

 • docentenbegeleiding via chat/email

 • kennis assessment en oefenexamen

 • studiebegeleiding door je eCoach

 • deelnamecertificaat

 • slagingsgarantie (geld terug wanneer je niet slaagt voor het officiële examen) !!!

Tegen meerprijs (zie bundelaanbod onderaan de pagina):

 • 12 mnd gebruik Safari eBook (18.000 eBooks + 2.500 extra video's)

 • 12 mnd virtual lab oefenomgeving voor deze training

Niet inbegrepen in de prijs is het examen.

Onderwerpen

Module 1 - Development Methods
Module 2 - Agile Manifesto Principles
Module 3 - Scrum
Module 4 - Why Scrum
Module 5 - Scrum-Roles Overview
Module 6 - Product Owner
Module 7 - Scrum Master
Module 8 - Scrum Team
Module 9 - Scrum Process
Module 10 - Scrum Project Phase
Module 11 - Plan and Estimate
Module 12 - Implement
Module 13 - Review and Retrospect
Module 14 - Release
Module 15 - Project Vision
Module 16 - Scrum Master and Stake Holder(s)
Module 17 - Form Scrum Team
Module 18 - Develop Epics
Module 19 - User Stories
Module 20 - Justifications and Sample Change(s)
Module 21 - Creating a Prioritized Backlog
Module 22 - Conduct Release Planning
Module 23 - Sprints
Module 24 - Scrum Framework
Module 25 - Scrum of Scrums
Module 26 - Scrum Demo
Module 27 - Review

Leervorm

Deze eLearning Plus leervorm betreft zelfstudie waarbij je zelf kan bepalen Wat, Waar, Wanneer en Hoe snel je wil leren. Vooral geschikt voor mensen die in eigen tempo alleen dat deel willen leren wat ze nodig hebben op de momenten dat het past. Dit vraagt wel enige zelfdiscipline. Dit eLearning Plus pakket bestaat uit hoogwaardige video-instructie van de gehele lesstof. Deze video-instructie geeft de beleving van het klaslokaal, maar dan thuis. De duur van de video-instructie is langer dan de duur van een klassikale training. Je krijgt dus meer uitleg! Tegen een kleine meerprijs heb je tevens toegang tot alle 18.000 boeken en2.500 extra video's in de Safari eBook catalogus. Alle IT eLearning wordt gevolgd vanuit het digitale leerplein Athena. Hierin zit veel extra functionaliteit zoals virtual labomgeving (meerprijs), kennis assessment, oefenexamens, de eCoach, contact met een docent, forum met medecursisten, enz. Kortom; veel begeleiding om van je IT eLearning een succes te maken. Deze leervorm is een volwaardig alternatief voor klassikaal trainen. Gezien de kwaliteit geven wij een slagingsgarantie af. Niet geslaagd, geld terug! Vraag naar de voorwaarden.

Agenda

Agenda
Locatie
Prijs
Bestellen
18 jan 2019
Flexibel
€ 295,00

Doelgroep

Iedereen die wil slagen voor het bijbehorende examen of de betreffende inhoudelijke kennis wil beheersen.

Voorkennis

Geen voorkennis vereist

Examen + Certificering

Examen

Deze training is ter voorbereiding op de volgende examens: Deze elearning module bereid je voor op het officiële Certified Scrum Master examen. Om een officiële Certified Scrum Master titel te mogen voeren dien je aanvullend op deze training een klassikale training te volgen verzorgd door een geaccrediteerde Scrum Master. Wanneer deze officiële titel niet noodzakelijk is, volstaat deze elearning module.

Certificering

Deze training maakt onderdeel uit van het(de) navolgende certificeringstraject(en):Deze elearning module bereid je voor op het officiële Certified Scrum Master examen. Om een officiële Certified Scrum Master titel te mogen voeren dien je aanvullend op deze training een klassikale training te volgen verzorgd door een geaccrediteerde Scrum Master. Wanneer deze officiële titel niet noodzakelijk is, volstaat deze elearning module.

Geld-Terug-Garantie

IT-University staat voor 100% achter haar producten. We hebben als doel om onze klanten zo goed mogelijk te informeren over onze producten en diensten, zodat vooraf duidelijk is wat je koopt.

Mocht desondanks na aanschaf het ontvangen product niet bevallen, dan is het mogelijk om de aankoop ongedaan te maken en 100% van het aankoopbedrag terug te krijgen.

Deze 7 dagen-geld-terug-garantie is alleen van toepassing op onze elearning;

 • Er kan alleen van de 7 dagen-geld-terug-garantie gebruik worden gemaakt binnen 7 dagen nadat de inloggegevens zijn verstuurd;
 • Deze 7 dagen-geld-terug-garantie maakt het nog aantrekkelijker om je IT opleiding te kopen bij IT-University.

Pakket aanbieding

VOEG TOE AAN JE
BESTELLING VOOR:
€ 800
Normale prijs is:
€ 800
Agenda
Locatie
Prijs
Bestellen
18 jan 2019
Flexibel
€ 800,00

In het kort over ons

"In 2011 introduceerde IT-University ‘Het Nieuwe Leren‘ binnen de Nederlandse IT opleidingsmarkt. Het Nieuwe Leren maakt het mogelijk om meer te leren voor minder geld, waar en wanneer dat het beste past."

"Uit onderzoek blijkt dat bedrijven die Het Nieuwe Leren toepassen harder groeien, 60% minder werktijd nodig hebben om te leren en de productiviteit per medewerker met 26% stijgt.  ‘Het Nieuwe Leren’ kan daarmee niet worden genegeerd. Hoe pak je het echter succesvol aan? Wat zijn de valkuilen? Hoe wordt ‘Het Nieuwe Leren’ een succes? Inmiddels is er door IT-University en haar klanten veel kennis opgedaan, waardoor IT-University de meest aangewezen IT opleider is om van ‘Het Nieuwe Leren’ binnen iedere IT afdeling een succes te maken. 

Bij IT-University maak je als cursist gebruik van de modernste leervormen en de beste docenten. Alle docenten van IT-University beschikken over een zeer brede vakkennis. De docenten worden gekozen op grond van didactische kwaliteiten, vakkennis en vooral veel praktijkervaring. Aan dat laatste ontbreekt het vaak bij docenten die al enige jaren 100% van de tijd lesgeven."

Mark Bieckmann MM
Eigenaar IT-University

Vraag een demo aan

Vul onderstaande formulier in en ontvang de inloggegevens van ons demo-account. Geen creditcard benodigd en geen betalingsverplichtingen. Je kunt evalueert onze diensten gratis. Een account manager zal contact opnemen voor verdere assistentie.

captcha

GratisIT-opleiding
Mis de exclusieve aanbiedingen van IT-University niet. Abonneren je op onze Nieuwsbrief. Wellicht win jij één van de gratis IT-opleidingen die we iedere maand verloten onder de aanmeldingen.