Prepaid Teacher Support

Kenmerken

De Blauwe Draad Prepaid Teacher Support strippenkaart bestaat uit 1 op 1 live support door een gecertificeerde praktijkdocent. De support vindt op afstand plaats door gebruik te maken van onze virtual classroom tool. Het betreft een ‘strippenkaart’ met een aantal uren aan support saldo. Moment en duur per supportsessie wordt in overleg afgesproken (minimaal 1 uur per sessie). Het saldo blijft 1 jaar geldig.

Voordelen

Ondersteuning is mogelijk voor alle Microsoft, Cisco, VMWare, Citrix, ITIL, EC Council en Office trainingen uit de catalogus van de Blauwe Draad Methode. Tijdens de supportsessie bepaal je als cursist zelf de inhoud. Je kunt alle vragen stellen en krijgt alle uitleg. Meest ideale moment van Prepaid Teacher Support is de avond. Voordeel is dat je als cursist live docentenondersteuning kunt krijgen op het moment dat je hier behoeften aan heb, over het onderwerp waar er hulp nodig is.

Studiemateriaal

N.v.t.

Prijs

De Blauw Draad Prepaid Teacher Support strippenkaart is te koop in de volgende varianten:

  • Blauw Draad Prepaid Teacher Support 300 Strippenkaart (300 minuten) : € 800,-
  • Blauw Draad Prepaid Teacher Support 600 Strippenkaart (600 minuten) : € 1.500,-
  • Blauw Draad Prepaid Teacher Support 900 Strippenkaart (900 minuten) : € 2.300,-

Vraag een demo aan

Vul onderstaande formulier in en ontvang de inloggegevens van ons demo-account. Geen creditcard benodigd en geen betalingsverplichtingen. Je kunt evalueert onze diensten gratis. Een account manager zal contact opnemen voor verdere assistentie.

captcha

GratisIT-opleiding
Mis de exclusieve aanbiedingen van IT-University niet. Abonneren je op onze Nieuwsbrief. Wellicht win jij één van de gratis IT-opleidingen die we iedere maand verloten onder de aanmeldingen.