Virtual Classroom

Kenmerken

De Virtual Classroom Plus IT training van IT-University is een ‘blended’ combinatie van zelfstudie en klassikaal leren, waarbij voor de klassikale lessen gebruik wordt gemaakt van ons ‘virtual classroom’. Hierdoor volg je de klassikale sessies vanaf de locatie die jou het beste past. Veelal is er 1 avondsessie (20:00 – 22:00 uur) per week. In de tussenliggende periode maak je het huiswerk en oefen je in je virtual practice lab.

Voordelen

Het Nieuwe Klassikale Leren van IT-University is ideaal voor iedereen die voor minder geld op een flexibele manier wil leren onder begeleiding van een ervaren praktijkdocent. De Virtual Classroom Plus IT training is daarmee een volwaardig alternatief voor traditioneel klassikaal leren, echter met veel meer flexibiliteit en een aanzienlijk lagere prijs. Standaard vinden de sessies in de avond plaats.

Studiemateriaal

Het studiemateriaal bestaat uit:

  • Digitaal Microsoft Official Courseware (MOC) boek;
  • Virtual Lab oefenomgeving (incl de MOC oefeningen);
  • 5 virtual classroom sessies (20:00 – 22:00 uur Central European Time);
  • Docentencontact per email tussen de sessies.

Prijs

De prijs bedraagt € 995,- (excl btw) per cursist per training. Aanvullend zijn te koop:

  • Microsoft examenvoucher € 165,-
  • SAFARI Books Online € 295
  • Bijbehorende eLearning Plus Pro Pack module (mits beschikbaar) € 295,-

Vraag een demo aan

Vul onderstaande formulier in en ontvang de inloggegevens van ons demo-account. Geen creditcard benodigd en geen betalingsverplichtingen. Je kunt evalueert onze diensten gratis. Een account manager zal contact opnemen voor verdere assistentie.

captcha

GratisIT-opleiding
Mis de exclusieve aanbiedingen van IT-University niet. Abonneren je op onze Nieuwsbrief. Wellicht win jij één van de gratis IT-opleidingen die we iedere maand verloten onder de aanmeldingen.