Kenmerken
De Virtual Classroom Plus IT training van IT-University is een ‘blended’ combinatie van zelfstudie en klassikaal leren, waarbij voor de klassikale lessen gebruik wordt gemaakt van ons ‘virtual classroom’. Hierdoor volg je de klassikale sessies vanaf de locatie die jou het beste past. Veelal is er 1 avondsessie (20:00 – 22:00 uur) per week. In de tussenliggende periode maak je het huiswerk en oefen je in je virtual practice lab. Dit kan echter ‘op maat’ anders worden afgesproken.
Voordelen
Het Nieuwe Klassikale Leren van IT-University is ideaal voor iedereen die voor minder geld op een flexibele manier wil leren onder begeleiding van een ervaren praktijkdocent. De Virtual Classroom Plus IT training is daarmee een volwaardig alternatief voor traditioneel klassikaal leren, echter met veel meer flexibiliteit en een aanzienlijk lagere prijs. Standaard vinden de sessies in de avond plaats. Dit kan echter ‘op maat’ anders worden afgesproken.
Studiemateriaal
Het studiemateriaal bestaat uit:
  • Digitaal Microsoft Official Courseware (MOC) boek;
  • Virtual Lab oefenomgeving (incl de MOC oefeningen);
  • 5 virtual classroom sessies (20:00 – 22:00 uur Central European Time);
  • Docentencontact per email tussen de sessies.
Prijs
De prijs bedraagt € 995,- (excl btw) per cursist per training. Aanvullend zijn te koop:
  • Microsoft examenvoucher € 165,-
Bekijk AANBOD