Referenties

Klantervaringen IT-University

Sinds onze start oktober 2011 heeft IT-University een grote klantenkring opgebouwd in zowel Nederland, België, Scandinavië, Duitstalige landen en Groot-Brittannië. Hieronder volgen enkele ervaringen van een paar van onze studenten.

Enkele van onze klanten:

“Wat ik zeer prettig vind aan Het Nieuwe Leren van IT-University is dat ik kan leren waar en wanneer mij dat het beste past. Bijkomend voordeelis dat ik alleen maar leer wat ik nog niet weet. Dat maakt het leren veel leuker.”

“Alleen elearning werkt niet zo goed bij mij. Ideaal is de combinatie van virtual classroom met het digitale boek en de virtuele machines om te oefenen. Eens per week live contact met de docent en in de tussenliggende tijd zelfstudie. Vroeger ging ik naar de traditionele klassikale training. Dit kost de helft van het geld en geen werktijd. Ideaal!”

“Top, ik maak gebruik van de IT-Opleidingscatalogus en onbeperkt leren wanneer het mij uitkomt.”

“IT-University denkt goed mee. Doen wat ze beloven. Snelle afhandeling. Prima bedrijf!”

Vraag een demo aan

Vul onderstaande formulier in en ontvang de inloggegevens van ons demo-account. Geen creditcard benodigd en geen betalingsverplichtingen. Je kunt evalueert onze diensten gratis. Een account manager zal contact opnemen voor verdere assistentie.

captcha

GratisIT-opleiding
Mis de exclusieve aanbiedingen van IT-University niet. Abonneren je op onze Nieuwsbrief. Wellicht win jij één van de gratis IT-opleidingen die we iedere maand verloten onder de aanmeldingen.