Referenties

Klantervaringen IT-University

IT-University geeft als enige IT opleider in de markt goed invulling aan Het Nieuwe Leren. Ze hebben hier veel ervaring in en denken goed mee. Hierdoor kunnen wij onze mensen veel efficiënter trainen. Wij zijn heel tevreden!

Enkele van onze klanten:

“Wat ik zeer prettig vind aan Het Nieuwe Leren van IT-University is dat ik kan leren waar en wanneer mij dat het beste past. Bijkomend voordeelis dat ik alleen maar leer wat ik nog niet weet. Dat maakt het leren veel leuker.”

“Alleen elearning werkt niet zo goed bij mij. Ideaal is de combinatie van virtual classroom met het digitale boek en de virtuele machines om te oefenen. Eens per week live contact met de docent en in de tussenliggende tijd zelfstudie. Vroeger ging ik naar de traditionele klassikale training. Dit kost de helft van het geld en geen werktijd. Ideaal!”

“Top, ik maak gebruik van de Blauwe Draad. Studeren wanneer het mij uitkomt.”

“IT-University denkt goed mee. Doen wat ze beloven. Snelle afhandeling. Prima bedrijf!”