Wij zijn anders!

Stop met het ‘Oude Leren’ en kies voor ‘Het Nieuwe Leren’!
Wie is IT-University?
Oktober 2011 is IT-University gestart door Mark Bieckmann MM. Mark zag binnen de IT opleidingsmarkt veel mogelijkheden om van Het Nieuwe Leren een succes te maken en heeft als eerste Het Nieuwe Leren binnen de Nederlandse IT opleidingsmarkt geïntroduceerd.IT-University wil graag de opleider zijn die IT’ers met ambitie helpt om op een professionele manier met het IT vakgebied bezig te zijn. We richten ons daarbij op studenten, werkzoekende schoolverlaters, IT professionals en werkzoekende IT professionals. We zien het als onze rol om IT’ers te inspireren, stimuleren, middelen te delen en met elkaar in contact te laten komen om er zodoende voor te zorgen dat IT professionals worden geholpen om maximaal voorbereid te zijn op de vele veranderingen binnen het IT vakgebied. We doen dat middels een breed scala aan activiteiten, waaronder het beschikbaar stellen van de IT-University Online Academy, het organiseren van webinars en masterclasses en het verspreiding van white papers, om er maar een paar te noemen. Inmiddels kunnen we vele mooie bedrijven en organisaties tot onze klantenkring rekenen, zowel in Nederland als in diverse andere landen van Europa. IT-University is vanaf het begin officieel Microsoft Learning Partner. De wereld om ons heen verandert snel. Ons team van medewerkers is continu bezig om te zorgen dat zowel het opleidingsaanbod als de manier waarop er kan worden geleerd maximaal aansluit bij wat onze cursisten vragen. Er zijn dan ook diverse nieuwe concepten op komst. Heb je een suggestie voor ons platform? Stuur dan een mail naar mark.bieckmann@it-university.nl
Stop met het ‘Oude Leren’ en kies voor ‘Het Nieuwe Leren’!
IT-University past ‘Het Nieuwe Leren’ actief toe, waardoor je als cursist zelf kunt bepalen WAT, HOE, WAAR en WANNEER je wilt leren. Volledig op maat en maximaal effectief en efficiënt. Bij IT-University maak je als cursist gebruik van de modernste leervormen en de beste docenten. Alle docenten van IT-University beschikken over een zeer brede vakkennis. De docenten worden gekozen op grond van didactische kwaliteiten, vakkennis en vooral veel praktijkervaring. Aan dat laatste ontbreekt het vaak bij docenten die al enige jaren 100% van de tijd lesgeven.
Het Nieuwe Leren
IT-University is de IT opleider met de meeste ervaring in ‘Het Nieuwe Leren’ omdat we er in Nederland als eerste mee zijn gestart. We weten daardoor uit ervaring wat er van zowel de cursist, als de leidinggevende, als ook de IT opleider wordt gevraagd om van ‘Het Nieuwe Leren’ een succes te maken. Door te kiezen voor IT-University als IT opleider profiteer je van deze ervaring en de tools die we speciaal hiervoor hebben ontwikkeld zoals het IT-University Online Academy platform en de professionele studiebegeleiding.
IT-University Online Academy
Iedere cursist van IT-University kan gebruik maken van de vele voordelen van de IT-University Online Academy. De IT-University Online Academy is de leeromgeving die cursisten van IT-University ter beschikking hebben tijdens hun opleidingstraject. Naast heel veel content, trainingsvideo’s en ebooks kun je in de IT-University Online Academy kennis delen middels Knowledge Groups en het Forum, vind je er New Learning Tips en veel Practice Tests. LEES MEER
eCoach
Iedere IT-University cursist die studeert obv ‘Het Nieuwe Leren’ wordt begeleid door onze eCoach. De IT-University eCoach is een natuurlijke persoon en geen geautomatiseerde tool. Doel van de eCoach is om van jouw opleidingstraject een succes te maken door je te helpen om doelen te stellen en een planning te maken. Waar nodig worden er tips en adviezen gegeven. Deze vorm van studiebegeleiding is inbegrepen in de prijs. Voor veel cursisten zorgt onze eCoach voor net dat duwtje in de rug om van het opleidingstraject een (nog groter) succes te maken.
Praktijkgericht opleiden
IT-University kiest er bewust voor om praktijkgericht op te leiden door alleen te werken met ervaren praktijkdocenten en cursisten een virtuele labomgeving ter beschikking te stellen waarin de cursist kan oefenen en de praktijkopdrachten kan maken . Met behulp van de vele leervormen is het voor de cursist mogelijk om meer praktijkervaring op te doen in minder werktijd en voor minder geld. Een praktijkgerichte klassikale IT opleiding is bij IT-University te koop vanaf € 995,- per medewerker. Daar waar een klassikale opleiding elders veelal rond de € 2.200,- kost. eLearning is zelfs al vanaf € 295,- per cursist beschikbaar. Het meest verkocht is echter onze IT-University IT Opleidingscatalogus (LEES MEER), waarmee voor een vast laag bedrag een jaar lang onbeperkt kan leren. Hiermee heb je het meeste waar voor je geld.
ICT Waarborg
IT-University is aangesloten bij ICT Waarborg. Naast de 7-dagen-geld-terug garantie is dit een extra zekerheid en bevestigt dit dat het vertrouwd is om je IT trainingen te volgen bij IT-University.
DEF logo_150x150_trans

Vraag een demo aan

Vul onderstaande formulier in en ontvang de inloggegevens van ons demo-account. Geen creditcard benodigd en geen betalingsverplichtingen. Je kunt evalueert onze diensten gratis. Een account manager zal contact opnemen voor verdere assistentie.

captcha

GratisIT-opleiding