Windows 10 Cloud Integration Unleashed

Windows 10 is a cloud ready operating system. What does this mean for the next generation of your corporate client and how can you use this in the strategy for your company network. Join Raymond Comvalius (MVP) for a comprehensive overview of how Windows 10 integrates with cloud services to achieve the latest and greatest technologies for a better workplace in your organization.
De Masterclass vindt plaats op 2 oktober 2017, start om 20.00 uur en duurt tot 22.00 uur CET.
Schrijf je nu mbv onderstaande formulier in voor deze interessante sessie. Het is mogelijk om je voor meerdere sessie tegelijk in te schrijven.

10-04-2017 - Achieving productivity without an on-premises infrastructure: Mission Impossible? 01-05-2017 - Advanced Windows 10 Defense 17-07-2017 - Business Intelligence - Advanced analytics en data science 11-09-2017 - Azure Data Services 02-10-2017 - Windows 10 Cloud Integration Unleashed 06-11-2017 - Managed Disks in Azure 04-12-2017 - Networking with Containers